DOLAR 32,3439 0.28%
EURO 35,1423 0%
ALTIN 2.312,691,56
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

LSK Yapısal Ahşap’tan Sektöre Büyük Yenilik

LSK Yapısal Ahşap’tan Sektöre Büyük Yenilik

ABONE OL
Eylül 5, 2022 12:18
LSK Yapısal Ahşap’tan Sektöre Büyük Yenilik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mekanlarınızın duvar ya da zeminlerinin ahşap kaplama uygulaması sonrası nasıl bir görünüm alacağını merak ediyor musunuz? LSK Yapısal Ahşap‘ın duyurduğu yeni yazılımla sonuçları görmek artık çok kolay. 

Arttırılmış gerçeklik teknolojisyle geliştirilen “Çek, Seç, Uygula” yazılımı, zemin ve duvardaki nesneler ve kot farklarını da algılayarak, tüketicilere hayallerindeki tasarımı mekanlarına hatasız uygulama fırsatı sağlıyor.

Sektörde fark yaratmanın dijital dönüşümle mümkün olduğunu, dijital alandaki varlıklarını bu yeni yatırımla daha da güçlendirdiklerini ifade eden LSK Holding Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Yağcızeybek, “artırılmış gerçeklik teknolojisiyle hem son kullanıcılarımızın hem de mimar ve ustalarımızın hayatına dokunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. ” dedi.

Kullanıcıların lsk.com.tr  adresinden akllı telefon ya da bilgisayarları ile kolayca kullanabildiği “Çek, Seç, Uygula” yazılımının ilk günden yoğun ilgi ve çok sayıda olumlu geri dönüş aldığını belirten İsmail Hakkı Yağcızeybek,  teknolojinin sunduğu imkanları sektörü geliştirmek için kullanmaya ve bu alanda yatırımlar yapmaya devam edeceklerini belirtti.

LSK Yapısal Ahşap İletişim Bilgileri

LSK Yapısal Ahşap Instagram Hesabı

LSK Yapısal Ahşap Facebook Hesabı

Müşteri Hizmetleri: 444 0 852

E-posta: [email protected]

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.