DOLAR 32,6014 0.1%
EURO 35,0443 0.47%
ALTIN 2.427,910,21
BITCOIN 2100232-3,44%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Maradonanın doktoruna soruşturma: Muayenehanesinde ve evinde…

Maradonanın doktoruna soruşturma: Muayenehanesinde ve evinde…

ABONE OL
Kasım 30, 2020 20:13
Maradonanın doktoruna soruşturma: Muayenehanesinde ve evinde…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paylaş

Soruşturma kapsamında, doktor Leopoldo Luque’nin evinde ve özel muayenehanesinde arama yapıldı.

Aramada polis, Maradona’nın tüm hasta geçmişine, Luque’nun cep telefonu, tablet ve bilgisayarlarına el koydu.

Aramanın ardından doktor Leopoldo Luque oldukça üzgün bir şekilde kameraların karşısına geçti. Maradona’nın sıradan bir hastası değil, aynı zamanda arkadaşı olduğunu söyleyen Luque, efsane ismin doğal bir biçimde öldüğünü söyledi.

Paylaş

Luque, “Neyden sorumlu olduğumu biliyor musunuz? Ona bakmaktan, onu sevmekten, ona yardım etmekten. Herkes ‘O adamı bırak eğer ona bir şey olursa herkes bu işten sıyrılmaya çalışacak’ dediği zaman orada olmaktan. Ben onun yanındaydım, çünkü o benim arkadaşımdı” dedi.

Paylaş

“Kronik kalp yetmezliğine bağlı akut akciğer ödemi” nedeniyle hayatını kaybeden Maradona’nın ölümüyle ilgili ihmal itirafı da geldi. Ölümün gerçekleştiği 25 Kasım sabahı saat 6:30’da Maradona’yı kontrol ettiğini raporlayan hemşire, aslında bir kontrol gerçekleşmediğini itiraf etti.

Paylaş

Soruşturmayla, Maradona’nın genel kontrollerinin yapılması için 2 Kasım’da kliniğe kaldırılmasından ölümüne kadar geçen zamanda ihmal bulunup bulunmaması araştırılıyor. Soruşturmanın Maradona’nın kızları Dalma, Gianinna ve Jana’nın verdiği ifadeler üzerine başladığı öğrenildi.

https://www.instagram.com/p/CG_KSYTFpu2/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.