DOLAR 32,3826 0.19%
EURO 35,1283 0.02%
ALTIN 2.325,280,26
BITCOIN 2270636-0,66%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mesut Özilin paylaşımına Artetadan cevap

Mesut Özilin paylaşımına Artetadan cevap

ABONE OL
Ekim 23, 2020 00:19
Mesut Özilin paylaşımına Artetadan cevap
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Arsenal teknik patronu Mikel Arteta, 25 kişilik Premier Lig kadrosunda Mesut Özil’e şans vermeme kararının arkasında olduğunu belirtirken; bu olayın yıldız futbolcunun maaşında indirime gitmemesiyle bir alakasının olmadığını da vurguladı.

Bu ifadeler üzerine UEFA Avrupa Ligi’nde Rapid Wien’le oynanacak maç öncesi konuşan Arteta, “Düşüncesini paylaşmakta özgür. Söyleyebileceğim tek şey; bu karar futbol için alınmış bir karardır. Benim vicdanım çok rahat. Mesut’a her zaman adil davrandım. Kendisiyle iletişimimiz hep iyiydi, beklentilerimizin farkındaydık” dedi.

Mesut Özil’e yeterli miktarda şans tanıdığını söyleyen Arteta, “3 oyuncu kadro dışı kaldı. Tabii ki bundan kimse memnun değildir ama bu kararın arkasında olmak durumundayım. Buraya geldiğim ilk günden bu yana Mesut’a dürüst davrandım. Bu kararın arkasında maaş kesintisine gitmeyle alaka yok. Suçlanacak birisi varsa benim. Ben her zaman en iyi Mesut’u istedim. Bazen en iyi Mesut’a yaklaştı ama devamını getiremeyince bu kararı aldım” açıklamalarında bulundu.

asistanaliz.com

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.