DOLAR 32,3333 0.25%
EURO 35,0750 -0.17%
ALTIN 2.284,710,33
BITCOIN 22745450,79%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mevsim Geçişlerinde Cildinizin Güzelliği ve Sağlığı FOREO’ya Emanet

Mevsim Geçişlerinde Cildinizin Güzelliği ve Sağlığı FOREO’ya Emanet

ABONE OL
Mart 11, 2022 12:52
Mevsim Geçişlerinde Cildinizin Güzelliği ve Sağlığı FOREO’ya Emanet
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Atopik dermatit ya da halk arasında bilinen adıyla egzama, mevsim geçişlerinde şiddetlenebiliyor. Bahar aylarında polenler, sonbaharda ise soğuk hava ve azalan nemle tetiklenen atopik dermatit, yoğun kaşıntı, ciltte kuruluk ve pullanma ile kendini gösteriyor. Mevsim geçişlerinde alevlenen bir diğer cilt problemi olan Roza’da (gül hastalığı) ise kızarıklık, tahriş, kuruluk artışı yaşanıyor. Böyle dönemlerde cildimize daha iyi bakmamız, tahriş etmeyen ama derinlemesine temizleyen bir bakım uygulamamız gerekiyor. İsveçli güzellik teknolojileri üreticisi FOREO, LUNA 3TM, UFO 2 TM ve Green Tea Arındırıcı Maske ile bu dönemde ihtiyaç duyduğunuz bakımı sunuyor.

 

Eczacı Gamze Aydoğan Yüksel  “Mevsim geçişlerinde hassas cildi yıpratmadan ölü deriden arındırmak ve derinlemesine gözenek temizliği için FOREO LUNA 3’ün antibakteriyel ve yumuşak silikon uçlarıyla en iyi tercih. Cildinde hassasiyet olan, peeling yapamayan kişilere derinlemesine cilt temizliği için özellikle öneriyorum. Cildi derinlemesine temizledikten sonra FOREO UFO 2 ile birlikte Japon Yeşil Çayı içeren “Green Tea” aktif maske ise cildi arındırmak ve yatıştırmak için oldukça iyi bir içerik. Antioksidan ve antibakteriyel etkili yeşil çay ekstresinin gözenekleri tıkamadan nemlendiren formülüne ek olarak UFO 2’nin yeşil LED ışığı ve soğutma terapisi uzun süre cildi yatıştırmaya ve kalıcı kızarıklığı azaltmaya yardımcı oluyor” diyor.

 

Nazik ve derinlemesine temizlik

Cildinizle ilgili yaşadığınız sorun ne olursa olsun bakım yaparken ilk adım derinlemesine temizlikten geçiyor. Ancak derinlemesine temizliğin cildi yıpratmaması, tahriş etmemesi gerekiyor. FOREO LUNA™ 3, ön yüzeyinde yer alan yumuşak silikonlar ve 8 bin T-Sonic™ titreşimiyle sadece bir dakikada derinlemesine ama nazik bir temizlik sağlıyor. Gözeneklerde biriken kiri, yağı ve ölü deriyi %99.5 oranında temizleyen yüz temizleme ve sıkılaştırma cihazı LUNA™ 3’ün arka tarafındaki sıkılaştırıcı masaj modları sayesinde krem ve serumların emiliminin artmasına yardımcı olup, yaşlanma karşıtı bakım uyguluyor.

 

Cildi yatıştırmak ve nemlendirmek de şart

Profesyonel SPA terapisini evinize taşıyan dakikada süper etkili yüz bakım terapisi cihazı UFO™ 2, kriyoterapi ve termoterapi modlarıyla ve aktif maske bileşenleriyle de cildin derinliklerine işleyerek nem ihtiyacını gidermeye, tazelenmesine ve yenilenmesine yardımcı oluyor. T-Sonic™ titreşimleriyle yüz ve boyun bölgesindeki gerginlik noktalarını gevşeterek cilde etkili bir masaj uygulayan UFO™ 2, 8 ışıktan oluşan tam spektrum LED ışık teknolojisiyle yaşlanma etkilerini azaltmaya yardımcı oluyor. 2 dakikada süper etkili yüz bakım terapisi UFO 2, cildin tüm ihtiyaçlarını karşılayan, her cilde uygun olarak optimize edilen farklı maskelerle de birkaç saniyede parlak ve ışıltılı bir cilde kavuşturuyor.

 

Bu maskelerden biri de Green Tea Arındırıcı Maske… İçeriğinde doğanın en güçlü antioksidanlarından biri olan Japon yeşil çayı bulunan bu maske, cildi nazikçe arındırıp tahriş olmuş cildi yatıştırıyor. Cildi nazikçe arındıran, koruyan Green Tea Arındırıcı Maske cildin doğal ışıltısını geri kazandırıyor. Maskenin içeriğinde yer alan Çin ve Kore’de geleneksel tıpta yaygın olarak kullanılan Ulmus Davidiana Kök Özü ise cildi güçlü bir şekilde nemlendiriyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.