DOLAR 32,3904 0.15%
EURO 35,2581 0.06%
ALTIN 2.322,970,18
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Modan Sepette Markası Modaya ve Dijital Çağa İlham Oluyor

Modan Sepette Markası Modaya ve Dijital Çağa İlham Oluyor

ABONE OL
Mart 4, 2022 06:53
Modan Sepette Markası Modaya ve Dijital Çağa İlham Oluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

E-ticaret artık Günümüzün en önemli gerekliliklerinden birisi haline geldi. Her geçen gün insanların alışveriş alışkanlıkları dijital platformlara doğru kayıyor. Bir de geniş ürün çeşitliliği ve uygun fiyatın bir arada sunulduğu güvenli alışveriş platformlarına denk gelirse işte o zaman insanlar bu konforun Keyfini sonuna kadar çıkarıyor.

Son dönemlerde Hüseyin Alıcı tarafından gösterilen kusursuz bir girişimcilik örneği olarak Modan Sepette markası dikkatleri çekiyor. Tam da insanların online alışverişi yoğun olarak tercih ettiği bu dönemde geniş ürün çeşitliliği ve uygun fiyatlar ile sektörde kısa sürede muhteşem bir etki yaratıyor. Ve ülkemiz sınırlarını da aşarak bir dünya markası olma yolunda atılan emin adımlar bugünlerden kendini gösteriyor.

Hüseyin Alıcı 1996 yılında Samsun’da doğan oldukça genç bir girişimci. Aslen Çorum İskilipli olan Hüseyin Alıcı bugün geldiği noktada ülkenin e-ticaret alanında en etkin markalarından birisinin sahibi. Hem kendi şirketi üzerinden hem de sektörün en güçlülerinden olan Trendyol üzerinden satışlarına devam ederek hızla büyüyor.

Hüseyin Alıcı girişimcilik ruhuna sahip bir isim. 2013 yılında yazılım sektöründe web tasarımcı olarak çalışırken bugünlere gelebileceğinin sinyallerini veriyordu. Nihayetinde 2019 yılında astsubay olarak atanmasına rağmen bir yıl görev yaptıktan sonra girişimci ruhunun etkisi ile nereden nereye dedirtecek bir yaşam öyküsünün de ilk adımlarını atmış oluyor.

Web sitesi : modansepette.com

Kişisel Site : huseyinalici.com.tr

Instagram: https://www.instagram.com/huseyinnalicii/

Twitter: https://twitter.com/huseyinnalicii

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.