DOLAR 32,5649 0.15%
EURO 34,6955 0.06%
ALTIN 2.414,58-0,74
BITCOIN %
İstanbul
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Monaco, Galatasaray ve Onyekuruyu daha fazla ayırmayacak

Monaco, Galatasaray ve Onyekuruyu daha fazla ayırmayacak

ABONE OL
Aralık 1, 2020 14:15
Monaco, Galatasaray ve Onyekuruyu daha fazla ayırmayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paylaş

Milliyet Skorer’de yer alan habere göre, Monaco, Onyekuru için Galatasaray’ın teklifini kabul etti. Hem de bu kez 6 aylığına değil, Onyekuru ve Galatasaray’ın istediği gibi 1.5 sene. Bu sezon sadece 4 maçta çok az süreler alabilen Onyekuru, 15 milyon euro’ya Monaco’ya gelmişti.

Monaco, Onyekuru yedek kaldığı sürece ödediği ücretin çöpe gittiğini düşündüğü için oyuncuyu iyi performans gösterebileceği bir yere göndermek istiyor.

Paylaş

Onyekuru ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Monaco, önümüzdeki 1.5 sene boyunca Galatasaray’da oynamasını istediği Nijeryalı oyuncuyu daha sonra yeniden değerlendirecek.

İstenen seviyeye gelirse takımda tutulacak ya da zarar etmeden satılacak. Hatta Galatasaray, FFP nedeniyle şu an olmasa da elinin rahatlayacağı 2022 yazını işaret ederek Monaco’yu satın alma opsiyonlu kiralamaya ikna edebilir.

Bu durumda 3 taraf da kârlı çıkmış olacak.

Paylaş

Fatih Terim’in her zaman çok istediği Onyekuru da Galatasaray’a dönmeyi istiyor. 6 aylığına gelmeyi istemeyen ve en azından 1.5 sene boyunca kendini Türkiye’de futbola vermek isteyen Onyekuru, sarı kırmızılılara dönmek için diğer teklifleri reddediyor.

Özellikle Rusya’dan gelen ciddi teklifleri direkt reddeden Onyekuru, Terim ile de hala temas halinde.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.