DOLAR 32,3802 0.18%
EURO 35,0077 -0.24%
ALTIN 2.324,290,22
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Müge Anlı canlı yayında ağladı! Türkiyenin konuştuğu Necla-Metin…

Müge Anlı canlı yayında ağladı! Türkiyenin konuştuğu Necla-Metin…

ABONE OL
Haziran 23, 2021 18:06
Müge Anlı canlı yayında ağladı! Türkiyenin konuştuğu Necla-Metin…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paylaş

Son dakika haberi: Müge Anlı’nın programında işlenen Necla ve Metin Büyükşen cinayeti hakkında gelişmeler yaşanıyor. 54 yaşındaki Necla ve 55 yaşındaki Metin Büyükşen, eve giren maskeli saldırgan tarafından pompalı tüfekle öldürülmüştü. Kızları Büşra Büyükşen (21) ise başına aldığı dipçik darbesiyle yaralanmıştı.

Paylaş

Canlı yayına bağlanan bir kişinin ifadesi stüdyodakileri çılgına çevirdi. Necla – Metin Büyükşen cinayeti olayında Müge Anlı da gözyaşlarını tutamadı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları…

BÜŞRA BÜYÜKŞEN'İN TAVIRLARI ŞÜPHE UYANDIRDI

Paylaş

BÜŞRA BÜYÜKŞEN’İN TAVIRLARI ŞÜPHE UYANDIRDI

ATV ekranlarında Müge Anlı’nın canlı yayınında işlenen Metin ve Necla Büyükşen olayı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor.

Tek görgü tanıdığı kızları Büşra Büyükşen’in tavırlarının şüphe uyandırması canlı yayında konuşulurken Müge Anlı düşüncelerini dile getirdi.

NECLA-METİN BÜYÜKŞEN’İN KATİLİ KİM?

Ailenin diğer akrabalarının öfkesi, fevri tavırları bulunurken cinayetle ilgili kızları Büşra’nın sesini çıkartmaması Müge Anlı’nın dikkatinden kaçmadı.

Müge Anlı’daki Necla-Metin Büyükşen cinayeti çözüldü mü, katil kim?

Paylaş

21 yaşındaki kızları Büşra Büyükşen’in cinayetin tek görgü tanığı olmasının yanı sıra tavırlarının şüphe uyandırdığını ifade eden Müge Anlı konu ile ilgili açıklamalar yaptı.

Anne ve babası ile ilgili hiç gerildiğini ya da fevri davranmadığını görmediğini söyleyen Müge Anlı, diğer akrabaların ses çıkarması ancak Büşra’nın sesini hiç çıkarmamasının ilginç olduğunu belirtti.

CİNAYETTE SAAT DETAYI

Paylaş

CİNAYETTE SAAT DETAYI

Bugünkü canlı yayında ise şok gelişmeler yaşandı. Büşra Büyükşen şüplendiği kişileri söyledi. Mehmet Ali ve Yılmaz isimli kişilerin isimlerini verdi. Bu kişilerin ise gelin Betül Büyükşen’in kuzeni ve kardeşi ortaya çıktı. İki kardeşin cinayet saatinde ise evde olmadıkları anlaşıldı. İki kişinin cinayete kurban gittiği olay aydınlatılmaya çalışılıyor…

MÜGE ANLI AĞLADI

Paylaş

MÜGE ANLI AĞLADI

Canlı yayına bağlanan bir kişinin ifadesi stüdyodakileri çılgına çevirdi. Necla – Metin Büyükşen cinayeti olayında Müge Anlı da gözyaşlarını tutamadı.

canlı yayın haber

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.