DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2068519-2,89%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mustafa Cengiz yönetiminden Fatih Terime ikinci kez sansür

Mustafa Cengiz yönetiminden Fatih Terime ikinci kez sansür

ABONE OL
Ekim 27, 2020 00:31
Mustafa Cengiz yönetiminden Fatih Terime ikinci kez sansür
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paylaş

Galatasaray’da Başkan Mustafa Cengiz’in yarınki basın toplantısı bekleniyor. Gerçi Mustafa Cengiz bu sezon oldukça fazla demeç verdi. Yarınki açıklamayla beraber 12. kez ‘gündeme dair’ konuşacak olan Cengiz, Terim’le yüksek tansiyonlu günler yaşıyor. Öyle ki, Fatih Terim’in maç sonu basın toplantısında yönetimi hedef alan açıklamaları, kulübün web sitesinden sansür yedi.

Paylaş

Ajansspor’da yer alan habere göre, Fatih Terim’in açıklamaları web siteden sansür geldi. Terim’in oyuncular ve hakemle ilgili görüşlerine yer verilirken bütün haber sitelerinde ve Posta.com.tr’de de gündem olan “Artık ne kimsenin arkasında ne de yanındayım” başlıklı cümleleri kesik yedi. Daha önce ocak ayında da bu olay yaşanmış, Terim’in Rize maçının ardından yönetime yaptığı eleştiriler web sitede yayımlanmamıştı.

Paylaş

Her maçın ardından Terim’in görüşlerini sitesine eksiksiz koyan Galatasaray, o günlerde Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Çaykur Rizespor maçının ardından yapılan açıklamaları es geçmişti. Terim o açıklamasında Arda Turan konusuna girmiş, “Fikir ayrılığı mı? Evet fikir ayrılığı” dedikten sonra medyaya bilgi sızdırıldığı imasında bulunmuştu.

gs.org'daki açıklama sayfası

Paylaş

gs.org’daki açıklama sayfası

mustafa cengiz

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.