DOLAR 32,4884 0.12%
EURO 34,8218 0.26%
ALTIN 2.487,701,04
BITCOIN %
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Nihat Doğan Mabel Matiz’e Çağrıda Bulundu

Nihat Doğan Mabel Matiz’e Çağrıda Bulundu

ABONE OL
Mart 28, 2023 13:39
Nihat Doğan Mabel Matiz’e Çağrıda Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

‘Antidepresan’ parçasıyla müzik dünyasında damga vuran Mabel Matiz, önceki gün Cihangir’de objektiflere yansıdı. Ünlü isme, dillerden düşmeyen şarkısını kendi has yorumuyla seslendiren meslektaşı Nihat Doğan’ın, “Millet artık bu şarkıyı benden duymak istiyor. Sevgili Matiz milletin sözlerine kulak ver. Şarkıyı da bana ver” açıklaması hatırlatıldı.

Nihat Doğan, geçtiğimiz ay konuk olduğu canlı yayında, Mabel Matiz ve Mert Demir’in fenomen şarkısı Antidepresan’ı kendine has yorumuyla seslendirmişti. Ünlü türkücünün şarkıyı söyleme tarzı sosyal medyada kısa sürede gündem olmuştu. Ünlü isimlerden taklitler ve Doğan’ı tiye alan videolar gelmişti.

“ŞARKINI HAKKINI VERDİK, İNSANLARI DEPRESYONA SOKTUK”

“Depresyon şarkısı böyle okunur” şeklinde iddialı bir çıkış yapan Doğan, “Ya gel beraber düet yapalım yoksa ver bana. Bak ben tertemiz kılçıksız fileto yapmışım zaten. Ben bu yolu yürürüm. Spontane gelişti, programın sunucuları ‘Nihat bu şarkıyı okur musun?’ dediler. Ani gelişen bir şey aslında. Eve döndüm, bir geldim Twitter’da TT (trend topic) olmuşum. Bu aslında benim yapmış olduğum yorumun, tarzının da ne kadar sevildiğini gösteriyor. Kardeşim depresyon şarkısı böyle okunur aslında. O mutlu bir şekilde söylüyor şarkıyı. Biz şarkının tam hakkını vermek suretiyle insanları depresyona soktuk. Millet artık bu şarkıyı Nihat Doğan’dan duymak istiyor. Sevgili Matiz senden rica ediyorum milletin sözlerine kulak ver. Şarkıyı da Nihat Doğan’a ver kardeşim” açıklamasını yapmıştı.

ÜNLÜLERDEN PEŞ PEŞE VİDEOLAR

Nihat Doğan, “Bazı oyuncular videolar çekti. En çok hangisi hoşunuza gitti?” sorusuna, “En çok Murat Yıldırım’ınki çok hoşuma gitti” yanıtını vermişti. Eser Yenenler’in kendisiyle ilgili çektiği videoya ise “Bunu sana yakıştıramadım Eser” cevabını verirken, oyuncu Berker Güven’in taklidi için de “Beni benden daha iyi taklit etmiş” demişti.

“BUNLARI KONUŞMAK İSTEMİYORUM”

Önceki akşam Cihangir’de bir mekanda arkadaşıyla sohbet eden Mabel Matiz, mekan çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

Nihat Doğan’ın gündem olan sözleri hakkında ise Matiz “Şu anda bunları konuşmak istemiyorum” karşılığını verdi. 31 yaşındaki şarkıcının, meslektaşının söylediklerini umursamadan yürümeye devam etmesi dikkat çekti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.