DOLAR 32,3326 0.25%
EURO 35,0475 -0.23%
ALTIN 2.283,890,29
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Nuro, Domino’s Pizza iş birliği ile pizzaları evlere taşıyacak

Nuro, Domino’s Pizza iş birliği ile pizzaları evlere taşıyacak

ABONE OL
Nisan 13, 2021 08:15
Nuro, Domino’s Pizza iş birliği ile pizzaları evlere taşıyacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sürücüsüz otomobil teknolojileri geliştiren Nuro‘nun CVS Pharmacy ile iş birliği yaparak ilaçları evlere taşıyacağını geçtiğimiz Mayıs ayında sizlere aktarmıştık. Bugün ise yeni bir iş birliğine gittiğini duyuran Nuro, bu kez evlere pizza taşıyacak.

Edindiğimiz bilgilere göre ünlü pizza markası Domino’s Pizza ile iş birliğine giden Nuro, Domino’s Pizza ürünlerinin teslimatlarını otonom teslimat robotu ile gerçekleştirecek. Bu hafta başlayacak olan pilot program ilk etapta sadece Houston’ı kapsayacak. Nuro ve Domino’s Pizza arasında yapılan iş birliğinin 2019 yılına dayandığını da belirtelim. Kısacası yaklaşık 2 yıllık bekleyişin ardından pilot program başlıyor. 

Şu an için bu teslimat seçeneğinin sadece Houston’da Woodland Heights mahallesinde yer alan Domino’s Pizza’da yer alacağını ve belli saatlerde kullanılabileceğini de ekleyelim. Teslimatlarda Nuro’nun otonom teslimat robotu olan Nuro R2 modeli kullanılacak.

Nuro’nun otonom teslimat robotu ile teslimat yapılacağı zamanlarda müşterilere SMS olarak şifre gönderiliyor. Teslimat robotu müşterinin olduğu noktaya ulaştığında ise robotun üzerinde bulunan ekrana gönderilen şifre girilerek kargo bölümü açılıyor.

Nuro’nun sadece pizza ve ilaç taşımakla kalmadığını 2019 yılının Aralık ayından bu yana Houston’da Walmart‘ın market ürünlerini sürücüsüz bir şekilde evlere taşıdığını da hatırlatalım.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.