DOLAR 32,4234 0.02%
EURO 34,4543 -0.15%
ALTIN 2.486,590,16
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Oğuzhan Özyakup yine Hollanda yolunda

Oğuzhan Özyakup yine Hollanda yolunda

ABONE OL
Ekim 20, 2020 12:13
Oğuzhan Özyakup yine Hollanda yolunda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paylaş

Beşiktaş’ın geçene sene devre arasında Feyenoord’a kiraladığı Oğuzhan, “Hollanda’da ailemle olmak bana iyi gelecek” demişti. Sezon sonu Sergen Yalçın’ın göreve gelmesiyle beraber Beşiktaş’a dönen Oğuzhan için beklentiler yüksekti. Sergen Yalçın’ın onu yeniden parlatması beklenirken hem takımdaki kötü gidiş hem de Oğuzhan’ın yetersizliği bunun önüne geçti.

Paylaş

Oğuzhan Özyakup çoğu maçta sonradan bile oyuna giremedi. Skorer’deki habere göre Beşiktaşlı yetkililer Feyenoord’un kapısını çalarak, milli oyuncuyu yeniden isteyip istemediklerini sordu.

Feyenoord ise Oğuzhan’dan vazgeçmediğini ancak bonservis bedeli ödemek istemediklerini bildirdi. Siyah-beyazlılar bunun üzerine takas konusunu gündeme getirdi ve beklemeye geçti.

Paylaş

Oğuzhan’ı kulübeye mahkum etmek isteyen Beşiktaş, oyuncusunu yine Hollanda’ya gönderecek. Sergen Yalçın’dan da son onay gelirse Oğuzhan bir kez daha Feyenoord forması giyecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.