DOLAR 32,3805 0.16%
EURO 35,0045 -0.19%
ALTIN 2.328,650,43
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Okey Oyna

Okey Oyna

ABONE OL
Nisan 12, 2022 12:05
Okey Oyna
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Online kaliteli okey siteleri arasında maksatokey.com genellikle en çok beğenilen oluyor. Çünkü bu sitede oldukça pratik bir biçimde okeye giriş yapılabiliyor. Web sayfası ana ekranında okeye katılım için belli başlı bazı seçenekler yer alıyor.

Misafir girişi ve üyelerin giriş yapabildiği kısımlar bulunuyor. Bunlardan birinin seçilmesiyle masalara erişim sağlanıyor. Farklı türlerde yeni insanlarla tanışma şansları elde ediliyor. Güzel ve hoş bir sohbet ortamında okey en eğlenceli şekilde oynanıyor.

İnstagram okey sayfasında site, birbirinden iyi paylaşımlar yapıyor. Birtakım etkinliklere dair duyurulara buradan ulaşılabiliyor. Bu bakımdan Maksat Okey sitesinin Instagram hesabını da daima takip etmek gerekiyor.

Google okey oyna hizmetlerinin bu siteden tamamen ücretsiz alınması mümkün oluyor. Diğer sitelerde istenen yüksek ücretlerin burada olmadığı görülüyor. Harika bir avantajlı fırsat olarak oyun severler bundan en iyi şekilde yararlanıyorlar.

Canlı Okey Oyna

Diğer çoğu sitede olduğu gibi bu sitede de ilk olarak bir üyelik gerçekleştirilmesi isteniyor. Sitenin ana ekranın üye ol yazılı bir sekme bulunuyor. Ona tıklama yapılmasıyla birlikte bir forum ekrana geliyor. Bu forumda kullanıcı adı, e-mail adresi, şifre ve ülke konum bilgisi isteniyor.

Ardından cinsiyet bilgisinin de verilmesiyle üyelik işlemi neticelendiriliyor. 5 dakika gibi kısa bir süre içerisinde okey oynamak için gerekli olan hesap aktifleşiyor. Sonrasında masalara yeni oyun severler diledikleri gibi geçebiliyorlar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.