DOLAR 32,5097 -0.16%
EURO 34,9654 0.34%
ALTIN 2.431,070,34
BITCOIN %
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OYUNA KENDİ ÇERÇEVENİZDEN BAKIN: UNOFFICIAL, MARKA İŞ BİRLİĞİYLE FORTNITE GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ KOLEKSİYONUNU ÇIKARDI
  • Ulaşım Haberi
  • Gündem
  • OYUNA KENDİ ÇERÇEVENİZDEN BAKIN: UNOFFICIAL, MARKA İŞ BİRLİĞİYLE FORTNITE GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ KOLEKSİYONUNU ÇIKARDI

OYUNA KENDİ ÇERÇEVENİZDEN BAKIN: UNOFFICIAL, MARKA İŞ BİRLİĞİYLE FORTNITE GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ KOLEKSİYONUNU ÇIKARDI

Atasun Optik, Fortnite ve Unofficial iş birliğiyle tasarlanan dünyanın ilk güneş gözlüğü koleksiyonunu çıkardı.

ABONE OL
Temmuz 28, 2022 08:37
OYUNA KENDİ ÇERÇEVENİZDEN BAKIN: UNOFFICIAL, MARKA İŞ BİRLİĞİYLE FORTNITE GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ KOLEKSİYONUNU ÇIKARDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Satışı sadece Atasun Optik tarafından özel olarak yapılan genç ve azimli güneş gözlüğü markası Unofficial, oldukça popüler çevrimiçi oyun Fortnite ile marka iş birliğine giderek sekiz güneş gözlüğünden oluşan yeni bir koleksiyon oluşturdu.

 

Atasun Optik, Unofficial’ın ilk Fortnite marka iş birliğiyle 19 Mayıs’ta çıkan koleksiyonunun satışını yapmaya başladı. 18-30 yaş aralığına yönelik yeni koleksiyondaki her parça, Fortnite evreninden ikonik bir öğe barındırıyor. Böylece Fortnite ve Unofficial markalarının ne kadar iyi kesiştiğini gösteren ortak noktalar ortaya çıkıyor: Eğlence, kapsayıcılık ve pozitifliği yaymak.

 

Atasun Optik Pazarlama ve E-Ticaret Direktörü Erdem Altay şöyle diyor: “Sürprizlere olan tutkusuyla, Unofficial’ın heyecanla beklenen sekiz güneş gözlüğünden oluşan ilk Fortnite markalı güneş gözlüğü koleksiyonunun tarihe geçmesi kaçınılmaz. Bu iş birliği, Unofficial’ın dünya çapındaki Z Kuşağı konusuna harika bir şekilde dahil olmasını sağlıyor.”

 

Bu ortaklık, Fortnite’ın tüketici ürünleri ruhsatlandırması için dünya çapındaki özel ajansı olan IMG tarafından sağlandı.

 

Güneş gözlüklerinin Avrupa ve Güney Amerika pazarlarında resmi lansmanını daha da kuvvetlendirmek adına Unofficial, markanın “İçinizdeki sıra dışı tarafı yansıtın, Unofficial benliğinizi kutlayın” pazarlama konseptini Fortnite tutkusunu baktığı her yerde görmek isteyenler için “OYUNA KENDİ ÇERÇEVENİZDEN BAKIN” kampanyasıyla bir adım daha ileri götürdü.

 

Satış noktaları, sosyal medya, ücretli medya ve dijitali kapsayan, markanın moda uzmanlığı ve 323 mağaza ağından yararlanan cesur ve ezber bozan etkileşimler yoluyla kampanya yalnızca yeni güneş gözlükleri tanıtmakla kalmayacak, aynı zamanda Fortnite dünyası ve topluluğunun etki alanını da genişletecek.

 

 

Koleksiyon:

 

– Tehlikedi en ikonik Fortnite karakterlerinden biri. Tehlikedi koleksiyonu, mavi aynalı camı bulunan sportif bir maske güneş gözlüğü ve turuncu aynalı camıyla saplarında tam deseni olan bir panto güneş gözlüğü içeriyor.

 

– Küpler oyunun esrarengiz figürleri. Bu koleksiyona küplerin renklerinden esinlenerek siyah, dar bir çerçeveyle mor aynalı camları birleştirerek hayat veriyoruz. Diğer bir seçenek ise mor aynalı camları ve sap uçlarıyla metal bir panto güneş gözlüğü.

 

 

– Oyundaki popüler kıyafetlerden biri olan Muzaffer’i ise sarı renkli camları olan kalın bir havacı güneş gözlüğüyle temsil ediyoruz.

 

– Burada ise Midas’ı temsilen iddialı bir havacı güneş gözlüğü modeliyle altın renkli aynalı camları birleştiriyoruz.

 

– Minnoş Takım Lideri ise feminen bir çerçeve ile beraber kademeli geçişli pembe camlara sahip güneş gözlüğü.

 

 

Koleksiyonu Atasun Optik’lerden ve www.atasunoptik.com.tr adresinden inceleyip 660 TL* karşılığında alabilirsiniz.

 

Unofficial, 2021’den beri güneş gözlüklerinde çeşitlilik ve kendinizi ifade etme yolları sunmasıyla biliniyor. Her zaman beklentileri aşan, geniş bir renk seçkisi ve model yelpazesiyle Unofficial, yüksek doz şıklıktan tutun günlük ve sade zevke kadar her yönünüzü keşfetmenize ve ifade etmenize yardımcı olur. Her gün, her şekilde, her güneş gözlüğüyle.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.