DOLAR 32,3318 0.24%
EURO 35,0644 -0.21%
ALTIN 2.282,640,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Radamel Falcaoda bu kez aynı hataya düşülmeyecek

Radamel Falcaoda bu kez aynı hataya düşülmeyecek

ABONE OL
Kasım 11, 2020 13:15
Radamel Falcaoda bu kez aynı hataya düşülmeyecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paylaş

Geçen sezon sakatlıkları nedeniyle çok fazla maçıran Falcao, Sivasspor maçıyla beraber Galatasaray’da 24. kez sahaya çıkamamış oldu. Teknik heyet ve sağlık heyeti Falcao’nun sakatlığıyla ilgili büyük titizlikle çalışıyor ve geçen sene düşülen hataya düşmek istemiyor.

Falcao’nun geçen sene kendini zorladığı ve sakatlığı tam geçmeden sahaya çıktığı için aşil tendonundaki sorunun büyüdüğü biliniyor.

Paylaş

Bu sezon ise Kolombiyalı yıldızla ilgili hiçbir risk alınmayacak. Falcao’nun milli arada rehabilitasyon sürecini çok iyi geçirerek Kayserispor maçında sahada olup olamayacağına bakılacak. Eğer yüzde yüz hazır olursa ilk 11’e geri dönecek.

İlk etapta milli aranın Falcao’ya yeteceğinin tespit edildiği öğrenilirken, yine de her ihtimale karşı Babel yedek forvet olarak hazırlanacak.

Paylaş

Falcao şu ana kadar ligde forma giydiği 6 maçta attığı 5 gol ve yaptığı 2 asistle, Cim Bom’un geride kalan 8 haftada attığı 11 golün 7’sine direkt katkı yaparak skor yükünü çeken isim olarak öne çıktı. 

sakatlık

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.