DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rap Müzikte Yükselen Bir Yıldız; Kadir İrtekin (Mc Feryad)

Rap Müzikte Yükselen Bir Yıldız; Kadir İrtekin (Mc Feryad)

ABONE OL
Şubat 10, 2022 14:13
Rap Müzikte Yükselen Bir Yıldız; Kadir İrtekin (Mc Feryad)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı’da doğan ve yine Ağrı’da büyüyen Kadir İrtekin şimdilerde Rap müziğin değerli isimlerinden biri. Mc Feryad ismiyle tanındığı sosyal medya hesaplarında birçok insan tarafından sevilerek dinlenmeye devam ediyor. Kadir İrtekin (Mc Feryad) şimdilerde Kayseri’de yaşıyor. Başarıları giderek artan ve günden güne daha da tanınan sanatçının yeteneği rap müziğin genç değerlerinden birisi olarak takdir ediliyor. Çalışmalarını ara vermeden sürdürmesinin yanı sıra sosyal medya hesapları içerisinde de aktif olarak paylaşımlar yapılıyor. Şu anda @feryadonline kullanıcı adlı hesabında hayranlarına seslenirken @feryad.music TikTok hesabında milyonlarca insan tarafından sevilerek dinleniyor.

Kış Mevsimi adlı çalışması TikTok uygulamasında milyonlarca kişi tarafından dinlenen Kadir İrtekin (Mc Feryad) Youtube hesabında da büyük bir kitle sahibi. Başarıları giderek artmaya devam ederken, ülkenin önemli sanatçılarından biri olarak görülüyor. Sesinin herkes tarafından beğenilmesi ve başarılı çalışmaları insanlar tarafından büyük bir takdir toplamasına neden oluyor. Kadir İrtekin (Mc Feryad) bundan sonraki çalışmalarında da her zaman en iyisini ortaya koyma başarısına sahip olacak gibi görülüyor.

Kadir İrtekin Milyonların Sanatçısı

Sesine milyonlarca kişinin aşina olduğu, rap müziğin genç sanatçılarından Kadir İrtekin (Mc Feryad) güçlü adımlar atıyor. Özellikle son çalışmalarıyla herkesin severek, tekrar tekrar dinlediği parçaların sahibi oldu. Aktif bir şekilde paylaşımlar yaptığı ve sevenlerine seslendiği sosyal medya hesaplarından kendisini takip edebilirsiniz.

Instagram Adresi:

https://www.instagram.com/feryadonline/

TikTok Adresi:

https://www.tiktok.com/@feryad.music

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.