DOLAR 32,3320 0.24%
EURO 35,1146 -0.05%
ALTIN 2.295,940,83
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

realme En Ayrıcalıklı Amiral Gemisi GT 2 Pro Ürününü Çin’de Tanıttı

realme En Ayrıcalıklı Amiral Gemisi GT 2 Pro Ürününü Çin’de Tanıttı

ABONE OL
Ocak 11, 2022 10:36
realme En Ayrıcalıklı Amiral Gemisi GT 2 Pro Ürününü Çin’de Tanıttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası realme, bugün realme GT 2 Serisi telefonunu Çin’de resmi olarak tanıttı. Snapdragon 8 gen 1 ile çalışan realme GT 2 Pro modeli tanıtıldı. Yine Snapdragon 888 ile çalışan realme GT 2 modeli de ayrıntılarıyla sahnedeydi. Şimdiye kadarki en ayrıcalıklı amiral model serisi olan realme GT2 serisi, realme için lüks segmentte çığır açan ve dünya çapında milyonlarca kullanıcıya inovatif teknolojileri ve dönüştürücü tasarımlarıyla yeni sürprizler yaşatan bir kritik adım.

Tasarım

 

realme, kağıt sanatının sürdürülebilir konseptine dayalı sektörde ilk biyo-bazlı polimer tasarımını yaratmak için yeniden dünya çapında tanınmış endüstriyel tasarımcı Naoto Fukasawa ile iş birliği yaptı. 63 prototiple 12 aylık araştırma sonrasında nihai realme GT 2 Pro çeşitleri son teknoloji ustalık ile 0.1mm lazer işleme prosesini bünyesinde barındırıyor.

Sürdürülebilir tasarım felsefesiyle uyumlu şekilde realme GT 2 Pro Master Edition modelinin arka kapağı ISCC+ sertifikalı SABIC LNP ELCRIN biyo-bazlı kopolimer materyalden üretildi. Fosil bazlı alternatiflerine kıyasla bu materyal benzer performans sunarken bir kilogram LNP ELCRIN biyo-bazlı kopolimer materyali başına iki kilogram CO2 azaltımı azalması sağlıyor. Ayrıca SABIC biyo-bazlı materyallerin kaynakları ham tall yağı veya hidrojenle işlem görmüş bitkisel yağ gibi gıda zincirleriyle rekabet etmeyen biyokütle atık veya artığından elde ediliyor.

Ekran

 

realme GT 2 Pro, dünyanın ilk LTPO 2.0 Teknolojili 2K AMOLED Düz Ekranına sahip.

realme GT 2 Pro, en ileri Corning Gorilla Glass Victus ile korunan 525 PPI değerine kadar 2K UHD çözünürlüklü en iyi endüstriyel ekranla donatıldı. Ayrıca, eşsiz renkli ekranı 10bit ve 1.07 milyar, 0.5 JNCD değeri, 5,000,000:1’e kadar renk kontrast oranı içeriyor, HDR10+ sertifikasına ve DisplayMate A+ derecesine sahip. İlaveten 1-120Hz adaptif yenileme hızını destekleyen en ileri LPTO 2.0 teknolojisini kullanıyor ve bu da olağanüstü pürüzsüz görüntü ve optimum enerji verimliliği performansı sağlıyor.

 

Performans

 

realme GT 2 Pro en son Snapdragon 8 Gen 1 Platformuyla çalışıyor. İleri 4nm işlem teknolojisine ve dünyanın ilk ARM v9 mimarisine sahip bu irin, %30 pik performans ve uzun süreli verimlilik desteği sunuyor.

realme GT 2 Pro, çip performansını maksimum seviyeye çıkarmak için 3 Santigrat derece soğutma değerine kadar 36761mm2’lik en büyük ve şaşırtıcı endüstriyel ısı yayılım alanını sağlıyor.  Soğutma alanı, uzun süreli pik performans sağlayan 4129mm² Paslanmaz Çelik VC alanına sahip yepyeni 9 katmanlı soğutma yapısıyla oluşturuldu.

 

Kamera

 

realme GT 2 Pro, dünyanın tek 150° ultra-geniş Kamerasını ve bir 40x mikro-lens kamerayı barındıran dikkat çekici üçlü kamera donanımı kullanıyor.

50MP ana kamera, All Pixel Omni-Directional PDAF ve OIS özelliklerine sahip IMX766 amiral düzey sensör barındırıyor.

Ayrıca 150 derece ultra geniş modu ve dünyanın ilk balık gözü moduyla eşleşen bir 50MP Samsung JN1 sensörüyle donatılan dünyanın ilk 150 derece ultra-geniş kamerası mükemmel panoramalar çekebiliyor.

İnsanın aklını başından alan 40X Mikro-lens Kamera son derece yakın çekimler yapabiliyor.

Genel sektör bağlamında en ayrıcalıklı amiral modeli olan realme GT 2 Pro, ilk biyo-bazlı usta tasarımcıyla iş birliği halinde, en ayrıcalıklı 2K LTPO AMOLED ekrana, en son Snapdragon 8 Gen 1 Platformuna, en büyük ısı yayılım alanına, güçlü ancak çekici üçlü kamera sistemine sahip şekilde üretiliyor. Ayrıca bu ürün 65W SüperDart Şarj, 5000mAh Büyük Batarya, ileri Anten Matris Sistemi ve Dolby Atmos Dual Stereo Hoparlörler ile donatılıyor ve Android 12’ye dayalı realme UI 3.0 ön yüklü halde sunuluyor.

 

Performans amiral modeli olarak realme GT 2, tasarım, batarya, realme UI 3.0 ve RAM içeren realme GT 2 Pro ile aynı donanıma sahip. Bu ürün bir 120Hz E4 AMOLED Ekran, güçlü Snapdragon 888 5G İşlemci ve Stainless Steel Vapor Cooling Plus, koordinat GT Mod 3.0 içeriyor ve GT 2 Pro ile aynı performans deneyimini yaşatabiliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.