DOLAR 32,5216 0.12%
EURO 34,8349 0.08%
ALTIN 2.490,280,26
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Revizyon Burun Estetiği Nedir?

Revizyon Burun Estetiği Nedir?

ABONE OL
Eylül 30, 2021 17:47
Revizyon Burun Estetiği Nedir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Burun estetiği en fazla revizyon gerektiren estetik ameliyat olarak bilinir. Diğer estetik ameliyatlar sonucunda revizyon talebi çok fazla gelmese de burun ile ilgili yapılacak estetiklerde oldukça fazla revizyon işlemi gerçekleştirilir. Burunun gözle oldukça fazla görülebilecek bir noktada olması yani suratımızın tam ortasında olmasından dolayı bu sonuç ortaya çıkmaktadır.

%15 Revizyon Uygulanıyor

Yapılan estetikler neticesinde ne kadarlık bir kısmın revizyon gerektirdiği sorusu da merak edilmektedir. Bu oran yaklaşık olarak %15 olarak tespit edilmiştir. Bu sonuca sebebiyet veren gerekçeler arasında en fazla;

  • İşlem öncesi sıkıntıların tam olarak tespit edilememesi
  • Hasta tam olarak ne istediğini anlatamaması
  • Ameliyat esnasında yapılan hatalar
  • Hastanın kendisine ait özelliklerinden dolayı
  • İyileşme esnasında yaşanan ciddi sıkıntılar

Sebebiyle genel olarak revizyon talebi oluşmaktadır. Genel olarak bunlar arasında hastanın memnun olmaması ilk sırada yatan etken arasında gösterilir. Hastanın estetik öncesinde kafasındaki burun ile sonuç birbirine benzememesi durumunda hasta bu durumun düzeltilmesini talep etmektedir. Bunun dışında doktor tarafından tespit edilen biçim bozuklukları ve benzeri durumlar da ikinci sırada yer almaktadır. Bir diğer sıkıntı da görünüm açısından her hangi bir sorun olmasa da solunum ile ilgili sıkıntıların ortaya çıkmasıdır. Bu sebeple de revizyon işlemi yapılmaktadır.

Burun ameliyatı son zamanlarda oldukça fazla tercih edilmektedir. Birçok kişi çeşitli sebeplerle estetik ameliyat geçirmek istemektedir. Doktor tercihi bu noktada önem arz etse de hastanın tam olarak ne gibi bir beklentiyle ameliyat masasına oturduğu net anlaşılmalıdır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.