DOLAR 32,3856 0.19%
EURO 35,0743 -0.02%
ALTIN 2.324,730,24
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Saatler önce aldığı lüks otomobil, seyir halindeyken cayır cayır yandı

Saatler önce aldığı lüks otomobil, seyir halindeyken cayır cayır yandı

ABONE OL
Mart 2, 2021 13:31
Saatler önce aldığı lüks otomobil, seyir halindeyken cayır cayır yandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Esenler TEM Bağlantı Yolu Otogar istikametinde gece saat 22.30 sıralarında iddiaya göre, lüks aracın sürücüsü olduğu öğrenilen Deniz Sümbül TEM Bağlantı Yolunda seyir halinde giderken, Bayrampaşa ayrımına geldiği esnada henüz bilinmeyen bir nedenle aracının motor kısmından alevler yükseldi.

KENDİNİ DIŞARI ZOR ATTI

Hemen aracı kenara çeken Sümbül kendini son anda dışarı attı. Yoldan geçen sürücüler bir yandan yardıma koşarken diğer yandan da durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri aracın motor kısmından yükselen alevlere müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın daha fazla büyümeden söndürülerek soğutma çalışması yapıldı.

Saatler önce aldığı lüks otomobil, içerisindeyken cayır cayır yandı

ARAÇTA MADDİ HASAR OLUŞTU

Yangın sonrası herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken, aracın motor ve ön iç kısımlarında hasar meydana geldi. Sümbül’ün aracının yandığını haber alan arkadaşlarının yanına geldiği görüldü. İtfaiye ekiplerinin çalışmasının ardından otomobil çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

“DAHA BUGÜN ALMIŞTIM”

Yanan aracın sahibi olan Deniz Sümbül, “Bugün gündüz saatlerinde almış olduğumuz aracımızda henüz belli olmayan bir sebepten dolayı çıkan yangın da aracımız kül oldu. Araçta tek başımaydım. Çok şükür, bizlik bir durum yok ama malum aracın durumu ortada. Allah kimseye göstermesin kimseye yaşatmasın zor bir durum. Rabbim kimsenin başına böyle bir durum vermesin” dedi. İtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini araştırırken, polis ekiplerinin de olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Saatler önce aldığı lüks otomobil, seyir halindeyken cayır cayır yandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Soner HASIRCIOĞLU

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.