DOLAR 32,3305 0.24%
EURO 35,0475 -0.24%
ALTIN 2.280,480,14
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sagop Rzayeff

Sagop Rzayeff

ABONE OL
Mayıs 30, 2022 14:11
Sagop Rzayeff
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Azeri şarkıcı, söz yazarı, besteci ve prodüktör. İlk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Azerbaycan Baku sehirinde tamamladıktan sonra İstanbul’a yerleşti. 2016’da İstanbul Bilgi Üniversitesi’ni kazandı, bu okulu bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi’nde eğitimine devam etti. Aynı yıllarda başta Sagop olmak üzere Sagop Rzayeff
haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.313 Sagop Rzayeff haberi bulunmuştur.Defalarla Tarkan ,Hadise ve.s. unlu sarkicilarla dueti oldu.

Sagop Rzayeff, son olarak en çok sevilen şarkılarından oluşan ilk remix albümü olan “Gittin Dance Mix”i piyasaya sürdü. Albümün ilk klibi “Sevdim” şarkısının remix versiyonuna çekilirken ikinci kliplenen şarkı “Giderim Buralardan” adlı eseri oldu.
Piyano, keman ve ney çalabilen Sagop Rzayeff, müzikal kariyerinin yanı sıra çeşitli firmalarının reklam yüzüdür. Ödülleri arasında iki Altın Kelebek Ödülü ve iki Kral TV Video Müzik Ödülü bulunmaktadır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.