DOLAR 32,3793 0.16%
EURO 34,9903 -0.31%
ALTIN 2.324,360,22
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Salih Uçanın pişmanlığı: Keşke Romada kalmasaydım

Salih Uçanın pişmanlığı: Keşke Romada kalmasaydım

ABONE OL
Kasım 5, 2020 12:57
Salih Uçanın pişmanlığı: Keşke Romada kalmasaydım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paylaş

“Avrupa deneyimi yaşamaktan memnunum”

Avrupa’da futbol oynamış olmaktan dolayı çok mutluyum. Bana inanılmaz bir tecrübe kattı. Birçok hoca ile çalışma fırsatı yakaladım. Hepsinin antrenman ve futbol anlayışı bilgisinden yararlandım ve bir şeyler öğrendim. Futbola ve hayata karşı bakışım değişti. Orada bireysellik durumu var. Her işin kuralları var. Ve tüm bunları kendin yapmak zorundasın. En başlarda biraz zorlansam da daha sonra bu duruma adapte oldum. Bu da insanın kendini daha güçlü hissetmesini sağlıyor. Ben tam anlamıyla orada bir birey olmayı ve kendi ayaklarım üzerinde durmayı öğrendim.

Paylaş

“Roma’daki 2. yılımda kiralık gitmeliydim”

Kariyerimde yaşadığım en büyük pişmanlığım Roma’ya transferimin ikinci yılında kiralık olarak gitmemek. Sampdoria beni çok istemişti, oraya giderek düzenli oynama şansı yakalayabilirdim. O dönem Roma’nın orta sahasında çok iyi isimlerin olduğu, alternatifli bir kadrosu vardı. Paredes kiralık olarak gitmeyi tercih etti, bu karar onun için çok hayırlı oldu. Ben de kiralık olarak beni isteyen ve daha fazla süre bulacağım bir takıma gitseydim her şey daha farklı olabilirdi.

Paylaş

“Çağdaş Atan başarılı olacak”

Çağdaş Hoca enerjik, motivasyonu çok yüksek ve genç bir teknik adam. Gerçekten futbolla yatıp futbolla kalkıyor. Yaptığı işe inanılmaz inanıyor. Rakibi çok iyi analiz ediyor. Ofansif oyunu çok seviyor. Tüm oyuncu grubuyla birebir iletişim kuruyor. Ve bu da bizi doğal olarak etkiliyor. Ben kendisinin çok başarılı olacağını ve daha büyük takımları çalıştırma fırsatı yakalayacağını düşünüyorum.

Paylaş

“Başarımız tesadüf değil”

Burası farklı bir camia. Sıcak bir ortam var. Alanya da yaşamak için mükemmel bir yer. Burada kendimi çok iyi hissediyorum. Doğru zamanda ve doğru takımda olduğumu düşünüyorum. Ben zaten kendime güvenen birisiyim. Şans bulduğum noktada bunu iyi kullanacağımı biliyordum. Alanyaspor’da da bu şansı yakaladım ve iyi oynadığımı düşünüyorum.Birçok takımda oynadım ve şunu net olarak söyleyebilirim, burası hem yönetimi, hem yönetim tarzı ve hem de camia olarak çok farklı. İnanılmaz bir bütünlük ve inanmışlık var. Takımımıza kaliteli oyuncular geldi ve daha güçlü bir ekibe dönüştük. Oyuncu grubu birbiriyle çok iyi anlaşıyor. Çok iyi bir hocamız var. Bütün bunlar bir araya gelince zaten başarı doğal olarak geliyor.

roma

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.