DOLAR 32,5957 0.35%
EURO 34,8329 0.08%
ALTIN 2.512,391,14
BITCOIN 20392511,18%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

satoshi TV’de Sevilen Müzisyen Kalben, Bitcoin Öğreniyor!

Bitcoin hem finansal sistemde dönüştürücü bir rolle yerini alıp hem de dünya çapında bir alt kültür örneği yaratırken, sevilen müzisyen Kalben, satoshi TV'de Bitcoin hakkında en temel soruları soruyor.

ABONE OL
Temmuz 15, 2022 12:38
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitcoin ve kriptopara dünyasını yaşamdan sanata, teknolojiden eğlenceye, yeni nesil finanstan spora kadar yepyeni içeriklerle buluşturan satoshi TV, farklı bakış açıları sunarak, yeni programlarını yayın hayatına geçirmeye devam ediyor. Yayın yelpazesini her geçen gün yeni içeriklerle zenginleştiren satoshi TV, son dönemlerin popüler müzisyenlerinden Kalben ile Bitcoin’i yeni öğrenenlere faydalı sorular sorarak en temel konuların konuşulmasını sağlıyor.

 

satoshi TV’de yayın hayatına başlayan “Kalben Bitcoin Öğreniyor” adlı programda Kalben ve Bitcoiner adlı metaverse avatarı, Bitcoin hakkında en önemli ve temel bilgileri konuşuyorlar. 7 bölümlük “Kalben Bitcoin Öğreniyor” adlı programda; Bitcoin’in tam olarak ne olduğu, neyi amaçladığı, kim tarafından geliştirildiği, merkeziyetsizlliği, madenciliği, bir para olup olmadığı ve daha bir çok konuyu Kalben soruyor, satoshiTV evrenindeki Bitcoiner adlı sanal karakter yanıt veriyor.

 

Her bölümde sorduğu sorulara aldığı yanıtları kendi bakış açısı ve yorumuyla zenginleştiren Kalben’i izleyeceğimiz, “Kalben Bitcoin Öğreniyor” adlı programa; satoshi TV’nin adlı YouTube hesabından ulaşabilirsiniz.

 

 

Satoshi TV ve satoshi Radio Hakkında

Bitcoin kullanıcıları ve topluluğunun kendilerine özel hazırlanmış içerikleri tüketme ihtiyacından hareketle 31 Ekim 2021’de yayın hayatına başlayan satoshi TV, Bitcoin topluluğuna yeni bir nefes olmak üzere yola çıktı. Adını Bitcoin ve blokzincirini geliştiren Satoshi Nakamoto’dan alan ve Bitcoin whitepaper’ının yayınlandığı tarihte yayın hayatına başlayan satoshi TV her içeriği her söylemiyle de Satoshi Nakamoto’ya selam göndermektedir. satoshi TV’nin logosu, kriptoartist Yonat Vaks tarafından Bitcoin’den ilham alınarak tasarlanmış ve kendisinden NFT olarak satın alınmıştır. satoshi TV, Türkiye’de Bitcoin’in doğru öğrenilmesini ve yayılmasını kendine amaç edinen BtcTurk tarafından desteklenmektedir.

satoshi Radio da aynı hedefle; Spotify, Apple Music, Google Play ve Soundcloud platformlarından, hem satoshi TV içeriklerini sesli olarak paylaşmak hem de önümüzdeki dönemde podcast’e özel programlar yayınlamak amacıyla yola çıkmıştır.

 

BtcTurk Hakkında

2013 yılında Kerem Tibuk tarafında kurulan ve CEO’luğunu Özgür Güneri’nin yaptığı Türkiye’nin en büyük kriptopara işlem platformu BtcTurk, kripto alım satım platformu olarak hizmet veriyor. 1 Temmuz 2013’te TL ile ilk Bitcoin alım satımına aracılık eden BtcTurk’ün 800’e yakın çalışanı bulunuyor. Eliptik Yazılım ve Ticaret A.Ş. tarafından yönetilen BtcTurk, 5 milyon kullanıcısına 7/24 hizmet veriyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.