DOLAR 32,5992 0.26%
EURO 34,7916 0.35%
ALTIN 2.408,69-0,98
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şehit öğretmen Necmettin Yılmazın ailesinden HDPli isimlere…

Şehit öğretmen Necmettin Yılmazın ailesinden HDPli isimlere…

ABONE OL
Kasım 20, 2020 01:39
Şehit öğretmen Necmettin Yılmazın ailesinden HDPli isimlere…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tunceli’de terör örgütü PKK üyelerince 16 Haziran 2017’de kaçırıldıktan sonra katledilen öğretmen Necmettin Yılmaz’ın kanı yerde kalmadı. Yılmaz’a düzenlenen hain saldırının talimatını veren PKK’nın sözde Dersim saha sorumlusu İsmail Sürgeç, düzenlenen operasyonda öldürüldü. HDP’li bir grup ise PKK’lı teröristin evine taziye ziyaretinde bulundu. Şehit öğretmenin Gümüşhane’nin Torul ilçesinde yaşayan babası Hamit Yılmaz, oğlunun katillerinin evine taziye ziyaretinde bulunan HDP’li heyete tepki gösterdi.

“Aralarında değişen bir şey yok”

Yılmaz, “HDP’liler için beddua etmekten başka elimden gelen bir şey yok. Onlarla teröristler arasında bir fark göremiyorum. Zihniyetleri aynı. HDP’liler sadece kravatlı devletin hazinesine elini atmış, çölleşen vampirler, asalaklar. Oradan nemalanıyorlar. Öteki dağlardaki asalaklar da dağlarda nemalanıyorlar. Aralarında değişen bir şey yok. Onların doğal yapısı bu. Ben ne diyeyim, rabbim ıslah etsin. Dua ediyoruz. Bu vesileyle de tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Öğretmenlik Cebrail Aleyhisselamdan, peygamber efendimizden kalan emanet bir meslek. Ne mutlu ki böyle kutsal bir davanın onurunda bir evladı şehit verdim. Allah’a hamdolsun” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.