DOLAR 32,3075 0.16%
EURO 35,1484 0.02%
ALTIN 2.273,83-0,15
BITCOIN %
İstanbul
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şenol Güneş, Fatih Terime mi gönderme yaptı?

Şenol Güneş, Fatih Terime mi gönderme yaptı?

ABONE OL
Kasım 23, 2020 13:49
Şenol Güneş, Fatih Terime mi gönderme yaptı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Yabancı sınırlaması konusu

Paylaş

Yabancı sınırlaması konusu

Başarı gelmezse genel durumu kabullenmek zorundasınız. Galatasaraylı trollerin yabancı sayısı konusunda rahatsızlıkları var. Hemen o konuyu gündeme getiriyorlar. Benim söylediğim Türk futbolunun geleceğiyle ilgiliydi. Hep speküle ediliyor. Sayı, yerli ve yabancı vesaire değildi, uzun vadeli bir olaydı. Sol bek konusu da öyle sürekli speküle ediliyor.Almanya, 6 yedi diye dünya futbolundan mı silindi? Tabii ki Almanya ile aynı durumda değiliz ama futbolun içinde bunlar oluyor.Kendi bildiğini okuyor diyenler var, tabii ki kendi bildiğimi okuyacağım.

Paylaş

“Çalışmadığı dönemde aldığı para” derken kimi kastetti

Terim, milli takımdan gönderilince tazminat almış ve tazminatını bir yardım kuruluşuna bağışlaşmıştı. Güneş “çalışmadığı dönemde parsını alanlar” diyerek akıllarda soru işareti bıraktı.

Benim maaşım belli. Düzgün bir adama düzgün olduğunu ispatla diyorlar. Yalan bir şeyi neden ispatlayayım. Çok merak ediyorsanız federasyona sorun. Bir başkasına çalışmadığı dönemde aldığı parayı hak ediyor diyeceksiniz ama bana haksız maaş alıyor diyeceksiniz. Ayıptır. Herkes seviyesiz olursa toplum da seviyesiz olur. Futbol sevgisi olmazsa pastadan hiç kimse pay alamaz. Taraftar olmaz, seyirci olmaz, hiçbir şey kalmaz.

Yusuf Yazıcı konusu

Paylaş

Yusuf Yazıcı konusu

Son müsabakada iki forvetle başlamak yerine Yusuf’la ya da İrfan yerine Deniz’le başlayabilirdik. 2000 ile 2020 arasında her şey farklı. Şimdi Z kuşağı ile yaşıyoruz. Özgürlüğüne düşkün, adaletsizliğe yer yok. Ama ilkelerimiz, prensiplerimiz yok olmuyor. Olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. Bir kere seyirci yok. Her şey farklı. Hem hocalar hem kulüpler hem de futbolcular için.

Paylaş

Yusuf 26 defa milli takıma çağrılmış, 17’si benim dönemimde. Yetenekleri itibarıyla sonucu değiştirebilecek bir oyuncu. Almanya maçından sonra Enes ve Yusuf’a ağır eleştiriler yapıldı. Oyuncunun bir maç öncesi moralsizliği benim için önemli. Her maçta ona ihtiyaç duydum ve sahaya koydum. Yusuf dalgalanıyor. Bu dalgalanmayı kulübünde de gösteriyor.Ben de İrfan ve Mahmut’u oynatırken başka şeyler planladım. Topa daha çok sahip oluruz diye düşündüm. Yusuf’la ilgili gurur duyuyorum, iftihar ediyorum, eleştirileri de saygıyla karşılıyorum.

yusuf yazıcı fatih terim

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.