DOLAR 32,5907 0.35%
EURO 34,8551 0.33%
ALTIN 2.494,270,41
BITCOIN %
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şenol Güneş İrfan Can Kahveci bilmecesiyle ilgili konuştu

Şenol Güneş İrfan Can Kahveci bilmecesiyle ilgili konuştu

ABONE OL
Ekim 14, 2020 18:00
Şenol Güneş İrfan Can Kahveci bilmecesiyle ilgili konuştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paylaş

İşte Şenol Güneş’in İrfan Can Kahveci açıklaması:

Konuşmak, bilgi vermek, bunları sonraya bırakmak istiyorum. Esasında sabrediyorum, şükrediyorum, dua ediyorum, dinliyorum, bazen de susuyorum, yeri gelince cevap veririm diye düşünüyorum. Bu ve buna benzer konuşmalarda birilerine bir şey anlatmaya gerek yok. Herkes işine geldiği gibi anlıyor.

Paylaş

İrfan Can bizim için çok önemli bir oyuncu. Koronavirüsle ilgili bir açıklama yapmak istemedik, kulübü de bir açıklama yapmadı. Almanya ve Rusya maçlarında oynayamadı, Sırbistan maçında oynatmayı düşünüyorduk ama kendi kulübünde maça çıkmış. Konu bu. Çok da önemli bir konu değil aslında. Kusur bulmak yerine çözüm aramak gerekir. Eğer birinde kusur ararsanız mutlaka bulursanız ama bu çözüme katkı yapmaz.

Paylaş

Başakşehir bizim iyi bir kulübümüz, tüm kulüplerimiz önemli. Oyuncularımız da önemli. Milli takım her şeyin üzerindedir, hiçbir oyuncu milli takımdan üstün değildir. Ülkemizi temsil ediyoruz, herkes bunu biliyor. Birçok speküle edilen konu var, bunları konuşmanın anlamı yok. Oyuncularımız gayet mutlu, buradan da huzurlu şekilde kulüplerine gidecekler. Sadece sakatlanan oyuncular için üzülüyorum. Yarın da elimizden geleni yapacağız.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.