DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Soğuk Market ve Manav Dolapları

Soğuk Market ve Manav Dolapları

ABONE OL
Kasım 28, 2022 07:31
Soğuk Market ve Manav Dolapları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ev tipi buzdolaplarının farklı bir versiyonu olan şişe dolabı ve market buzdolapları soğuk meşrubat ve diğer içeceklerin soğukluğunu koruması için kullanılan dolaplardır. Şişe dolapları dikey dolaplar olarak üretilmiştir. Market ve süpermarketlerde en çok gördüğümüz bir diğer dolap çeşidi de şarküteri dolabı olarak bilinen ve et ürünlerinin bozulmaması için kullanılan dolap çeşididir. Şarküteri dolapları yatay şekilde üretilmiştir ve büyük bölümü cam ile kaplıdır. Şarküteri dolapları et balık tavuk gibi yiyeceklerin taze tutulmasını sağlar.

Ayrıca bu dolaplar peynir süt yaş pasta gibi yiyeceklerin soğuk muhafazası için de kullanılıyor. Şarküteri dolaplarının ön kısımları genellikle cam ile kaplıdır. Bazı şarküteri dolaplarında ise cam mevcut değildir. Görsel açıdan oldukça estetik bir görünüme sahip olan bu dolaplar ürünlerin korunmasının yanı sıra sergilenmesi ve müşterilerin rahat bir şekilde alışveriş yapabilmesi açısından oldukça işlevsel ürünlerdir. Bunun için Envoytec sitesine bakabilirsiniz.

Manav Dolabı

Manav reyonu market ve süpermarketlerin sebze ve meyve reyonlarında kullanılan dolaplardır. Manav dolapları ile her türlü yaş sebze ve meyvenin soğuk muhafazası sağlanır. Ayrıca görsel açıdan da açık plana sahip olan bu dolaplar rahat alışveriş yapma imkanı da sunuyor. Şarküteri ve manav dolapları farklı boyutlarda ve çeşitlerde üretilmiştir. Bu dolapların fiyatları model özelliğine ve ebatlarına bağlı olarak farklılık gösterir. Detaylı bilgi için üretici firmalar ile iletişime Envoytec sitesi üzerinden geçebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.