DOLAR 32,5972 0.37%
EURO 34,7975 0.17%
ALTIN 2.497,710,55
BITCOIN 21008585,28%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Son dakika: Fenerbahçeden Galatasaray ve Beşiktaşa dev çalım!

Son dakika: Fenerbahçeden Galatasaray ve Beşiktaşa dev çalım!

ABONE OL
Haziran 11, 2021 09:43
Son dakika: Fenerbahçeden Galatasaray ve Beşiktaşa dev çalım!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe transferde Galatasaray ve Beşiktaş ‘ın da ilgilendiği Portekizli futbolcunun menajeriyle anlaşmaya vardı. İmzaların teknik direktörün belli olmasından sonra resmen atılması bekleniyor. Bu arada Fenerbahçe’ye Mbwana Samatta için ise sürpriz bir teklif geldi. İşte son dakika haberlerinin detayları…

Fenerbahçe yönetimi bir yandan teknik direktör ararken bir yandan da transfer için çalışıyor. 36 yaşına gelen ve sık sık sakatlanan Gökhan Gönül’ün +1 yıllık opsiyonunu kullanmayı düşünmeyen Sarı-Lacivertliler, sağ bekte sadece Nazım Sangare’nin kalması nedeniyle harekete geçti ve hedefini belirledi:

HOCADAN SONRA AÇIKLANACAK

Sabah’ın haberine göre; Belçika’da Royal Antwerp’te forma giyen 24 yaşındaki Aurelio Buta ile Galatasaray ile Valentin Rosier’in gitme ihtimaline karşı Beşiktaş da ilgileniyor. Ancak elini çabuk tutan Fenerbahçe, Portekizli yıldız futbolcunun menajeriyle anlaşmaya vardı.

Antwerp ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Buta’nın transferinin teknik direktörün belli olmasından sonra resmen açıklanması bekleniyor. 

AURELİO BUTA KİMDİR?

24 yaşındaki Aurelio Buta geçen sezon Belçika liginde 17 maçta forma giydi ve 3 asist yaptı. Çok süratli ve iyi dribling yapabilen bir futbolcu olan Buta defansta da kesicilik görevinde başarısıyla dikkat çekiyor.

Beşiktaş’ta çok iyi bir sezon geçiren Valentin Rosier ile benzerlikleri olan oyuncu, Antwerp formasıyla toplam 107 maçta 16 asist yapıp, 3 de gol attı.

SAMATTA’YA KARŞILIK PARA + PAINTSIL

Bu arada Fenerbahçe’nin Aston Villa’dan zorunlu satın alma ile kiraladığı Mbwana Samatta’ya talip çıktı. Bekleneni veremeyen Tanzanyalı forveti eski kulübü istiyor. Voetbal 24’ün haberine göre; Genk, Samatta’ya karşılık para ile birlikte Joseph Paintsil’i önerdi. Paintsil, geçen yıl kiralık olarak Ankaragücü’nde 11 gol atmıştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.