DOLAR 32,5868 0.33%
EURO 34,8219 0.19%
ALTIN 2.506,100,88
BITCOIN %
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Steven Gerardtan eski takım arkadaşı Ryan Babele övgü

Steven Gerardtan eski takım arkadaşı Ryan Babele övgü

ABONE OL
Eylül 28, 2020 11:17
Steven Gerardtan eski takım arkadaşı Ryan Babele övgü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paylaş

Galatasaray ile Glasgow Rangers, perşembe akşamı Avrupa Ligi ön eleme turunda karşılaşacak. Kazanan takım Avrupa Ligi’nda gruplara kalacak. Rangers’ın teknik direktörü, efsane futbolcu Steven Gerard ise maç öncesi Galatasaray’ı değerlendirdi.

Paylaş

İngiliz teknik adam, Galatasaray’ın büyük bir takım olduğunu belirterek, eski takım arkadaşı Ryan Babel’e de dikkat çekti. Gerard, “Ryan’ı çok iyi tanıyorum, benim iyi bir arkadaşım. Onunla oynamaktan gerçekten keyif alırdım. Şu an iyi bir takımda forma giyiyor. Liverpool’dayken biraz karışık zamanlar geçirdi ama birlikte oynamak için hep harika bir oyuncu oldu. Güçlü, hızlı ve çok tehlikeli bir rakip” dedi.

Paylaş

Gerard, Galatasaray’la ilgili ise şunuları söyledi:

Onların kendi sahalarında ve deplasmanda hangi sistemi oynadıklarıyla ilgili biraz daha bilgi edinmemiz gerekecek. Bunun üzerine bu hafta çok çalışma yapacağız. Dev bir kulüpten bahsettiğimizi söylemeye gerek yok. Perşembe günü onlara saygı duyacağız.

Paylaş

Elemelerde ilerledikçe işlerimiz daha da zorlaşıyor. Her aşamada rakibimizin bireysel ve toplu olarak kalite seviyesi yükseliyor. Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir maç olacak. Özel bir performans göstermemiz gerekiyor.

Paylaş

“Hagi’nin hikayesine saygı duyuyorum ancak…”

Ianis’in hikayesine saygı duyuyorum ama tüm saygım bununla ilgili değil. Bu sadece Rangers ve Galatasaray’la ilgili. Ianis şu anda çok iyi ve güçlenerek daha da iyi olacak. Yaratıcılık ve skor anlamında öne çıkmaya başladı. Ondan çok memnunuz. Maçtan başka bir şey düşünmesini istemiyoruz. Sadece 90 dakikaya odaklanıp bizim için en iyi performansını vermeli.

hagi fatih terim

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.