DOLAR 32,5143 -0.1%
EURO 34,8099 -0.17%
ALTIN 2.428,35-0,06
BITCOIN %
İstanbul
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sultangazi Nakliyat

Sultangazi Nakliyat

ABONE OL
Nisan 13, 2023 15:29
Sultangazi Nakliyat
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sultangazi Nakliyat

Şirketimiz, Sultangazi Nakliyat en hesaplı ve kaliteli taşınmayı komşularımızla buluşturuyor. Tüm ev, ofis taşıma hizmetini profesyonel ve ekonomik olarak 21 yıldan bu günlere gerçekleştiriyoruz.  Taşımacılıkla birlikte gerçekleştirdiğimiz mobilya sök kur işlemlerini sorunsuz  yerine getiriyoruz, beyaz eşya bağlantılarını gerçekleştiriyoruz. Taşınma sonrasında hiçbir ustaya gerek duymadan yerleştirip teslim ediyoruz.  Sultangazi ve İstanbul’da en güzel taşımayı komşularımızla buluşturuyoruz.

Sultangazi Evden Eve Nakliyat

Sultangazi ilçemizde evlerinizi ve iş yerlerinizi en ucuz şekilde kaliteli olarak taşıyoruz. Evden eve nakliyat alanında iş yapan ve bunu melsek edinen firmamız Sultangazi ve çevre bölgelerde yıllardır çalışmaktadır. İnsanlarımızın yaşadığı en büyük problem Sultangazi’de kendi aracıyla kendi ekibiyle hizmet veren nakliyecinin olmamasıdır. Sultangazi’de ilçe içinde bir taşınma olduğu zaman ya başka İlçelerden yada toplama diye tabir edilen bir nakliye gurubu gelmektedir. Durum bu olunca mesafe ücreti yükselir, işçilik kalitesi azalır.

Sultangazi’de işini severek yapan temiz ekip!

Tüm çalışanlarımız Sultangazi Nakliyat Firmaları evinizi iş yeriniz de taşıma esnasında veya sizinle diyalog kurdukları an işlerini severek yapıp kahırlanma dan çalışmaktadırlar. Özellikle ev taşıma mesleğinde genel olarak eğitim seviyesiz iletişim kurma düzeyinin altında olduğu için çevreden duyduğumuz kadarıyla neredeyse çoğu nakliye çalışanlar ev sahiplerinin gönüllerine yatacak hizmeti göstermemektedirler. Bu sektörde edindiğimiz tecrübeler bu durumlarda söz konusu olabilecek konuya direkt olarak el koymaktayız.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.