DOLAR 32,5901 0.35%
EURO 34,8500 0.31%
ALTIN 2.507,150,93
BITCOIN 21047191,70%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tarihin En Eski Oyunu Okey

Tarihin En Eski Oyunu Okey

ABONE OL
Ocak 20, 2021 13:28
Tarihin En Eski Oyunu Okey
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemizde çok eski zamanlardan beri okey oynamak farklı bir eğlence türlerinden biridir. Gerek evde ailemizle gerekse gelen misafirlerimizle okey oynayabildiğimiz gibi,  dışarda kafe ve kıraathanelerde de en çok oynanan oyunlar arasındadır. Gelişen teknoloji ile birlikte internet üzerinden istediğiniz her an ve her yerde Hemen Okey Oyna sitesi uygulamasıyla farklı rakiplerle oyuna dahil olabilirsiniz.

İnternet üzerinden okey oyna bir stratejik planlamayı gerektirir. Sonunda kazanabilmek için çok iyi taş takibi yapmak, yapacağınız taş sıralamasında diğer rakiplerde çıkan taşlara göre oynamak önemlidir. Çok eski zamanlardan beri 1 ıstaka, 106 taş ve 1 zar ile oynanan okey oyunu, artık interneti olan herkesin elinin altında okey oyna tuşuna basıp oynayacak kadar yakındır.

Hemen Okey Oynamanın Bedeli Nedir?

İnternet üzerinden oynanan hemen okey oyna talepleriniz sitemiz tarafından ücretsiz bir şekilde karşılanmaktadır. Üye girişi yaparak çeşitli coin ve bonusları kazanma olanağınız olur ve bu sayede kademe atlayabilir daha profesyonel oyuncular ile okey oyna işlemine başlayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için istediğiniz kadar giriş yapıp farklı masalarda oyun oynayabilirsiniz.

Herhangi bir şekilde ücret ödemeden misafir girişiyle oyuna kabul edebileceğiniz gibi, kayıt işlemi ile de sisteme üye olabilirsiniz. Kayıt işlemlerinde kendi adınızı kullanmak yerine belirli bir kullanıcı adı belirleyebilirsiniz. Size özel şifreniz ile sisteme giriş yapacak ve bu sayede canlı okeyler esnasında seviye kazandırıcı materyallerden yararlanabileceksiniz. Hemen Okey Oyna sitesinin güvenilir hizmetlerinden faydalanarak sizde keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.