DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20846892,33%
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Teknobiyom İçerikleri

Teknobiyom İçerikleri

ABONE OL
Mayıs 18, 2021 09:04
Teknobiyom İçerikleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Teknobiyom web adresinde birçok oyun hakkında bilgi almanız mümkündür. Çeşitli oyunlar hakkında bilmediğiniz yazıları site içerisinde bulabilirsiniz. Aynı zamanda Teknobiyom web adresinde uygulamalar hakkında yazılar da yer almaktadır. Bu eğlenceli içerikler ile hem yeni bilgiler öğrenebilir hem de eğlenceli yazılar okuyabilirsiniz. TikTok, YouTube ve Twitch gibi ünlü platformlar hakkında ilginç haberleri site aracılığı ile öğrenebilirsiniz.

Teknobiyom web adresinde bulunan konulardan birkaçı Twitch yayınlarında kullanılan farklı kelimelerin açılımlarıdır. Bu kelime açılımlarını her site doğru bir şekilde verememektedir. Teknobiyom sitesi ile bu bilgilere erişebilirsiniz.

Teknobiyom web adresinde en çok okunan yazılardan biri de kekw kelimesinin anlamı olmuştur. Bu kelime Twitch platformunda kullanılıp akım haline gelen bir kelimedir. Bu sayede kekw kelimesinin anlamını bilmeyen kullanıcılar ve kişiler site aracılığıyla bilinçlenmiştir. Kısaca kelime komik bir durumda kullanılan kelimedir. Kekw ne demektir daha fazla bilgi için siteye göz atmanız yeterli olacaktır. Bu site sayesinde birçok Twitch gibi platformlarda kullanılan kelimelerin ve video oyunlarında anlamını bilmediğiniz ilginç kelimelerin anlamlarını görmeniz mümkündür.

Teknobiyom web adresi oyun haberleri dışında sosyal medya platformları hakkında ilginç bilgileri de sizlere paylaşmaktadır. Her yerde bulamayacağınız birçok bilgi ve kampanya gibi haberleri site içerisinde rahatlıkla bulabilirsiniz. Arkadaşlarınıza anlatabileceğiniz bu ilginç bilgiler ile eğlenceli sohbetler ortaya çıkabilir. Hatta sitede bulunan yararlı bilgilerin takibini de yaparak kullanabilirsiniz

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.