DOLAR 32,3305 0.24%
EURO 35,0475 -0.24%
ALTIN 2.280,480,14
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Teknopark İstanbul, BİGG Cube Incubation Programı ile Girişimcilere 200.000 TL Hibe Desteği
  • Ulaşım Haberi
  • Gündem
  • Teknopark İstanbul, BİGG Cube Incubation Programı ile Girişimcilere 200.000 TL Hibe Desteği

Teknopark İstanbul, BİGG Cube Incubation Programı ile Girişimcilere 200.000 TL Hibe Desteği

ABONE OL
Mart 15, 2022 13:48
Teknopark İstanbul, BİGG Cube Incubation Programı ile Girişimcilere 200.000 TL Hibe Desteği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Teknopark İstanbul’un kuluçka merkezi Cube Incubation; girişimcilik ve yeni fikirlere verdiği önemle girişimcilerin iş fikirlerini hayata geçirme yolunda karşılaştıkları birçok zorluğu aşmaları için çözüm üretiyor. Cube Incubation “TÜBİTAK 1512 Girişimcilik Destek Programı” kapsamında uygulayıcı kuruluş olarak yürüttüğü BİGG Cube Incubation Programı ile girişimcilere; iş fikirlerini geliştirmeleri, fikir ve ortaya çıkacak ürünün doğrulanması, performans analizlerinin yapılması, iş planlarının değerlendirilmesi gibi ihtiyaç duyabilecekleri her alan ve konuda eğitim ve mentörlük desteği sağlamayı amaçlıyor. BİGG Cube Incubation girişimcilere; 7/24 Ücretsiz Ofis Kullanımı, Şirket Kuruluş Masrafı Karşılanması, BİGG Mevcut Durum Analizi, BİGG Mevcut Stratejik Durum Analizi, Girişimcilik Yeteneği Ölçümlendirme, İş Fikri Doğrulama Çalışmaları, Teknopark İstanbul Firmaları ile Eşleştirme Çalışmaları, TTO ve Teknodestek Kapsamında Patent Desteği, Showroom / Ürün Sergileme Alanı, Montaj Atölyesi, Islak/Kuru Laboratuvar ve Temiz Oda gibi benzersiz destekleri BİGG girişimcilerinin hizmetine sunarak, girişimcileri TÜBİTAK BiGG Programının 2. aşaması’na hazırlıyor. Teknopark İstanbul, İlk kez uygulayıcı kuruluş olunan “TÜBİTAK 1512 Girişimcilik Destek Programı” BİGG Cube Incubation Programı kapsamında önceki çağrılarda 30 girişime 200.000 TL Hibe desteği sağlandı.

 

Kimler Başvurabilir

• Ön Lisans, Lisans, Yüksek Lisans veya Doktora Programına Kayıtlı Öğrenciler,

• Ön Lisans, Lisans, Yüksek Lisans veya Doktora Programından Mezun Kişiler,

• Ön Başvuru Tarihi İtibariyle Herhangi Bir İşletmenin Ortaklık Yapısında Yer Almayan,

• Daha Önce Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknogirişim Sermayesi Desteği ya da Tübitak 1512 Programı 2. Aşaması Kapsamında Destek Almamış Kişiler Ön Ödemeli 200.000 TL Hibe Desteği İçin Başvuruda Bulunabilir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.