DOLAR 32,5731 0.17%
EURO 34,8939 0.63%
ALTIN 2.436,190,15
BITCOIN %
İstanbul
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

THERMOMIX TM6’DAN SOFRALARA SAĞLIKLI VE LEZİZ BALIKLI MENÜLER

THERMOMIX TM6’DAN SOFRALARA SAĞLIKLI VE LEZİZ BALIKLI MENÜLER

Çok yönlü dijital mutfak aleti Thermomix TM6, yaz aylarında özenle hazırlanmış menülerle kusursuz balık keyfini yaşamak isteyenler ve sağlıklı besinleri tercih edenler için mükemmel bir dijital mutfak aleti! Balık köftesi ve kaparili patates salatasından gravyer peyniri dolgulu somon köftesi ve salataya, fırında parmesan kıtırlı somon ve sebzelerden peynirli karides tavaya kadar daha önce hiç evde denemediğiniz tatları sofranıza taşıyabilirsiniz.

ABONE OL
Temmuz 29, 2022 13:58
THERMOMIX TM6’DAN SOFRALARA SAĞLIKLI VE LEZİZ BALIKLI MENÜLER
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mutfakta harikalar yaratmanız için tek cihazda 20’den fazla mutfak aletini bir arada sunan Thermomix TM6, geniş dokunmatik ekranı, rehberli pişirme fonksiyonu gibi yenilikçi teknolojisi ve benzersiz özellikleriyle meşakkatli görülen tüm lezzetleri sofralara getiriyor.

 

Başında beklemeden yemek hazırlamayı mümkün kılan TM6 ile et grubu besinler arasında yer alan, vitamin ve protein bakımından zengin balıklı menüler hazırlanabiliyor. Sıradan bir güne veya özel güne eşlik eden keyifli yiyecekler arasında bulunan balığın yanına eşlik eden uyumlu lezzetler de sofralarda şölen yaratıyor. Kabaklı nohutlu balık köftesinden tatlı ekşi soslu balık ve pilavın yanı sıra mango soslu somon ile taze fasulye ve havuca kadar harika menülere Cookidoo®’dan ulaşılabiliyor.

 

Thermomix TM6 ile ne menü oluşturacağını ve ne yiyeceğini bilemeyenler ise Cookidoo® içerisindeki 70 binden fazla tarife ulaşabiliyor. Öğütme, doğrama, karıştırma, hamur yoğurma, yavaş karıştırarak pişirme, çırpma, parçalayarak karıştırma, buharda pişirme, pişirme, tartma, kontrollü ısıtma, emülsiyon vb. sürekli yenilen fonksiyonlarıyla TM6 mutfak hayatını renklendiriyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.