DOLAR 32,5252 -0.07%
EURO 34,8143 -0.16%
ALTIN 2.422,63-0,29
BITCOIN %
İstanbul
20°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tua Üniversitesi ile Online Eğitim Olanakları Artıyor

Tua Üniversitesi ile Online Eğitim Olanakları Artıyor

ABONE OL
Ekim 28, 2021 13:25
Tua Üniversitesi ile Online Eğitim Olanakları Artıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eğitim alanında sınav kaygısı ve bireylerin yaratıcılığını sekteye uğratan eğitim sistemi nedeni ile yüz yüze eğitimden ziyade bireylerin online eğitimlere yoğunlaştığı görülüyor. Ayrıca altyapı olanaklarının sınırlı olması ve kovid-19 pandemi sürecinde eğitimin yüzyüze yapılmaması bireylerin online eğitimler de de başarılı olduklarını görmelerine olanak sağlıyor.

Kurulduğu günden bu yana dünyanın dört bir yanında öğrenciyi buluşturan Technical University Of America online eğitim sürecinde çığır açan yeni adımlar atıyor. Öğrencilerin sınavsız üniversiteye girme hayalini gerçekleştiren kuruluş aynı zamanda ülkemizde birçok bireyin hayalini kurduğu Amerika’dan diploma alma işlevini de gerçekleştiriyor. Technical University Of America sayesinde bireyler bulundukları illeri evlerinin konforunu terk etmeden Amerika Birleşik Devletlerine ait bir üniversiteden diledikleri bölümün diplomasını sınavsız bir şekilde alma hakkını elde ediyor.

Küreselleşmenin ve dijitalleşme ile birlikte eğitim olanaklarının da kolaylaşması bilginin her yerde öğrenilebilen bir olgu olduğunu ortaya koyuyor. Technical University Of America yapmış olduğu profesyonel çalışmalar neticesinde Türkiye’de ve Dünya’da birçok üniversiteye ilham kaynağı oluyor. Lisans ön lisans ve yüksek lisans eğitimlerini tamamlamak isteyen bireylerin sıklıkla tercih ettiği üniversite özellikle 2020-2021 eğitim öğretim yılında çalışmalarında zirveye ulaşmış görünüyor.

Ayrıca kuruluş bünyesinde son derece profesyonel bir eğitim kadrosunu da barındırıyor. 2022 yılında da hedeflerini ilerleterek dünyanın hatırı sayılır üniversiteleri arasına girmeyi hedefleyen Technical University Of America ülkemizdeki öğrenci sayısında da ikiye katlayacağa benziyor.

Website: http://www.tuamerica.university/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.