DOLAR 32,3690 0.15%
EURO 34,9789 -0.3%
ALTIN 2.323,900,20
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tüm Cihazalara İndir Okey

Tüm Cihazalara İndir Okey

ABONE OL
Ocak 20, 2021 13:23
Tüm Cihazalara İndir Okey
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Telefon 19.yüzyılın sonlarından beri hayatımızın içindedir. Son yıllarda genç, yaşlı, çoluk çocuk herkesin elinde bir cep telefonu mutlaka vardır. Geçtiğimiz yıl içerisinde yaşanan pandemi ve salgın döneminde daha artmakla beraber her cihazda mutlaka bir oyun uygulaması bulunur. İndir Okey sitesinden oynayacağınız ya da indireceğiniz okey oyunu ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Sadece canlı olarak değil, uygulama içerisinden indir seçeneği ile oyun keyfinizin yarıda kalmasını istemediğiniz durumlar için önlem alabilirsiniz. Okey oyun severler için içerikleri sürekli olarak yenilenir. Donanımsal olarak diğer tüm uygulamalardan farklı olan site içeriği sürekli günceldir. Herhangi bir şekilde yavaş çalışma ya da kasma yapmaması için teknik alt yapısı konusunda çok çalışma yapılır.

Okey Oynamak Bir Sanattır

Okey stratejik bir oyun gibi gözükse de gelecek olan taşların şans oranı da önemli bir faktördür. Elinizde bütün taşların sıralamalarını yapmış ama tek bir taşı belki de son taşa kadar beklemek zorunda kalabilirsiniz. İşin en heyecanlı kısmı da burası olsa gerek. Okey oynamak içim uygulama üzerinde hazır halde bulunan odalara dahil olabilirsiniz. Bunun dışında kendiniz bir masa açıp bu masaya istediğiniz ismi verip arkadaşlarınızı bu platformda oynamaya çağırabilirsiniz.

Okey üzerinde bilinen nazı terimlerden bahsetmek gerekirse; çifte gitmek, gösterge, okey gibi oyun hamlelerinden bahsedebiliriz. Sizin sıranızdan önce taş atan kişinin attığı taşları elinize göre mutlaka takip etmeniz oyunda kuracağınız hamleler için çok önemlidir. İndir Okey sitesini ziyaret ederek uygulamayı indirip istediğiniz her an okey oynayabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.