DOLAR 32,3465 0.29%
EURO 35,1485 0.03%
ALTIN 2.301,211,05
BITCOIN 22996763,01%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türk Müziği’nde Güçlü Bir Ses; Salman Solma

Türk Müziği’nde Güçlü Bir Ses; Salman Solma

ABONE OL
Şubat 8, 2022 14:31
Türk Müziği’nde Güçlü Bir Ses; Salman Solma
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk halk müziği ve özgün müzik sanatçısı olan Salman Solma 1982 Kahramanmaraş doğumludur. Antalya’da büyüyen sanatçı aynı zamanda söz ve müzik yazarıdır. Sanatçının ilk albümü 2011 yılında işletmeye alınmış ve 2013 yılında piyasaya çıkmıştır. Müzik kariyerine severek devam eden sanatçı 2016 yılında bir takım kişisel problermlerden dolayı müziğe ara vermek zorunda kalmıştır.

Uzun bir aranın ardından 2021 yılında yeniden single eserler yayınlamaya başlamıştır. Sanatçının 2021 yılında peşpeşe çıkarmış olduğu birçok eser bulunuyor. Tüm dijital platformlarda aktif olan sanatçıların kendisine ait Instagram hesabı ve YouTube kanalının yanı sıra Facebook ve Twitter hesapları da mevcut.

Tüm bunların yanında hastası olan minik Sevinç Nur İngin için destek amaçlı yapmış olduğu bir şarkı da bulunuyor. Salman Solma şu sıralar babası Aşık Hayali’ye ait olan ve yaklaşık 10 eserden oluşan bir albüm üzerinde çalışıyor. Salman Solma’nın çıkarmış olduğu ilk albümünün adı Dağlara Sor Adımı’dır.

Daha sonra 3 adım müzik ile söz ve müziği kendisine ait olan Ağla isimli türküsü klibi ile birlikte yayımlanmıştır. Türk halk müziğinin güçlü sesi Salman Solma’ nın birçok başarılı eseride sevenleri tarafından dinlenmektedir.

Tüm sosyal medya platformlarında sürekli olarak aktif olan sadece Türk halk müziği ve özgün müzik dalında emin adımlarla ilerliyor.

Youtube Kanalı:

https://www.youtube.com/channel/UCckScDwDuENPlvUmIfzmN9w

Instagram Adresi:

https://www.instagram.com/salman.solma/

Twitter Adresi:

https://twitter.com/salmansolma

Facebook Adresi:

https://www.facebook.com/solmasalman/

Spotify:

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.