ÖSYM’nin internet sitesindeki duyuruya göre, Tıpta ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yönetmeliği’nin 13. maddesinin 10. fıkrası doğrultusunda, 2025-TUS 2. Dönem sonuçlarına göre uzmanlık dalı değişikliği için ÖSYM tarafından yerleştirme yapılacak. Adaylar, tercihlerini bugünden itibaren 15 Mart saat 23.59’a kadar yapabilecek. Tercih işlemleri, Tercih Kılavuzu kurallarına göre ÖSYM’nin “https://ais.osym.gov.tr” adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle bireysel olarak yapılacak.
2025-TUS 2. Dönem sonuçlarına göre uzmanlık dalı değişikliği için tercih dönemi başladı. Adaylar, tercihlerini 15 Mart tarihine kadar “https://ais.osym.gov.tr” adresinden yapabilecekler. Detay haberimizde.
Tıpta ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yönetmeliği’nin 13. maddesinin 10. fıkrası gereği, 2025-TUS 2. Dönem sonuçlarına göre uzmanlık dalı değişikliği için tercih dönemi başladı. Adaylar, tercihlerini 15 Mart 23.59’a kadar ÖSYM’nin resmi internet sitesi üzerinden yapabilecekler. Tercih işlemleri, Tercih Kılavuzu kurallarına göre bireysel olarak gerçekleştirilecek.
Uzmanlık dalı değişikliği için tercih yapacak adaylar, T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile sisteme giriş yaparak tercihlerini belirleyebilecekler. ÖSYM tarafından belirlenen kılavuz doğrultusunda tercihlerini yapmayı unutmamaları önem taşıyor.
2025-TUS 2. Dönem sonuçlarına göre uzmanlık dalı değişikliği yapmak isteyen adayların tercihlerini belirtilen tarihe kadar tamamlamaları gerekiyor. Detaylı bilgi ve tercih işlemleri için ÖSYM’nin resmi internet sitesine başvurulabilir.
Devamı için tıklayın.
Reklam & İşbirliği: [email protected]