DOLAR 32,5114 0.19%
EURO 34,7589 0.05%
ALTIN 2.486,951,01
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ünlü iş insanı, Sarıyerde kiraladığı villayı soydu! Kapı tokmağını…

Ünlü iş insanı, Sarıyerde kiraladığı villayı soydu! Kapı tokmağını…

ABONE OL
Kasım 24, 2020 07:52
Ünlü iş insanı, Sarıyerde kiraladığı villayı soydu! Kapı tokmağını…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İş insanı Moiz Mitrani sahibi olduğu Kurtuluş Finans ve Danışmanlık Şirketi için Sarıyer’de bulunan bir villayı kiraladı. Lüks villayı şirket olarak kullanan Mitrani kira ve aidat ödemelerinde aksaklık yapınca ev sahibi ile tartışmaya başladı.

5fbcb02466a97cbb39898d84

Her şey kira ve aidat ödememe ile başladı  

Sabah gazetesinden Atakan Irmak’ın ulaştığı son dakika bilgisine göre genç kadın tarafından savcılığa sunulan şikâyet dilekçesinde yaşanan olay şöyle anlatıldı:

“Moiz Mitrani finans şirketi için Sarıyer’de bulunan villayı kiralamak istedi. Taraflar arasında yapılan kira sözleşmesi gereğince binanın aidatı ve kira ödemesinde aksaklıklar yaşanmaya başladı. Bunun üzerine kendisine noter onaylı ihtarname gönderilmesine rağmen Mitrani, 23 aylık aidat ve 4 aylık kira borcunu ödemedi.”

5fbcb01066a97cbbccd0bb51

Kapı tokmağını bile yanında götürmüş 

Moiz Mitrani’nin villayı boşalttığını, anahtarı da şoförü ile gönderdiği anlatılan şikayet dilekçesinde ev sahibinin kontrole gittiğinde, evin taşınmazı olarak bulunan bulaşık makinesi, şömine, klima, kombi, ahşap parkeler, duşa kabin hatta kapı tokmaklarının bile yerinde olmadığını fark etti. Son dakika ayrıntılarına ulaşılan dosyaya göre ev sahibi Müge Ç., evinin talan edildiğini anlattığı dilekçede Moiz Mitrani’nin yargılanmasını talep etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.