DOLAR 32,3245 0.21%
EURO 35,1555 0.02%
ALTIN 2.302,691,12
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ünlü şefler TOÇEV’in Kutlamalar Kitabı için Hilton İstanbul Bosphorus’ta buluştu
  • Ulaşım Haberi
  • Ekonomi
  • Ünlü şefler TOÇEV’in Kutlamalar Kitabı için Hilton İstanbul Bosphorus’ta buluştu

Ünlü şefler TOÇEV’in Kutlamalar Kitabı için Hilton İstanbul Bosphorus’ta buluştu

ABONE OL
Aralık 21, 2021 12:14
Ünlü şefler TOÇEV’in Kutlamalar Kitabı için Hilton İstanbul Bosphorus’ta buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin önde gelen 25 şefi, Özlem Ardıyok’un TOÇEV’in 25. yılı anısına hayata geçirdiği Kutlamalar Kitabı için Hilton İstanbul Bosphorus’ta bir araya geldi. 6 Aralık Pazartesi günü TOÇEV’in katkılarıyla ve Hilton İstanbul Bosphorus’un ev sahipliğinde gerçekleşti

Türkiye’nin ünlü şefleri, Hilton İstanbul Bosphorus’ta Kutlamalar Kitabı özelinde gerçekleşen yemekte bir araya geldiler. Yılbaşına özel tarifleriyle Kutlamalar Kitabı’na renk katan şeflerden Esen Hünal, Gamze Bursa, Hazer Amani, İsmet Saz, Metin Süerkan, Melih Demirel, Murat Deniz Temel, Müge Ergül, Pınar İshakoğlu, Umut Karakuş, Tevfik Alparslan ve Zeynep Benhisavi Çelik’in katılımıyla gerçekleşen yemek daveti keyifli anlara sahne oldu.

TOÇEV’in 25. yılı anısına TOÇEV gönüllüsü ve Marka İletişimcisi Özlem Ardıyok’un hayata geçirdiği Kutlamalar Kitabı, 25 ünlü şefin kutlama yemeği tarifleri ve anılarından oluşuyor. TOÇEV, ISS Türkiye ve Alfa yayınları desteğiyle çıkan Kutlamalar Kitabı ile kalıcı ve lezzetli bir kutlama gerçekleştirmeyi amaçlıyor.

Anlamlı ve lezzetli bir yılbaşı hediyesi

Evde yapılacak yılbaşı kutlamaları için harika bir rehber niteliğinde olan Kutlamalar Kitabı’nda Arda Türkmen, Burçak Kazdal, Cihan Kıpçak, Derin Arıbaş, Ebru Erke, Ece Zaim, Elif Edes Tapan, Esen Hünal, Gamze Bursa, Hazer Amani, İdil Yazar, İsmet Saz, Jale Balcı, Kaan Sakarya, Melih Demirel, Metin Süerkan, Murat Bozok, Murat Deniz Temel, Müge Ergül, Pınar İshakoğlu, Rafet İnce, Semen Öner, Tevfik Alparslan, Umut Karakuş ve Zeynep Benhisavi Çelik anılarında yer eden kutlama yemeklerine ait tarifleri anekdotlar eşliğinde paylaşıyor.

Gelirinin tamamının TOÇEV’e aktarıldığı, 25 şeften yılbaşı sofralarına özel tariflerin yer aldığı Kutlamalar Kitabı, TOÇEV Dükkan ile TOÇEV’in, Trendyol ve Morhipo butiklerinden temin edilebiliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.