DOLAR 32,5626 0.21%
EURO 34,9689 -0.09%
ALTIN 2.443,100,30
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vedat Muriqiin rakibi çetin ceviz çıktı: Nöbetçi golcü Felipe…

Vedat Muriqiin rakibi çetin ceviz çıktı: Nöbetçi golcü Felipe…

ABONE OL
Kasım 9, 2020 13:09
Vedat Muriqiin rakibi çetin ceviz çıktı: Nöbetçi golcü Felipe…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paylaş

Lazio dün akşam ligin ağır topu Juventus’la karşılaştı. Beklenenden daha dengeli geçen maçta Vedat Muriqi 54 dakika sahada kaldı ve kötü performans gösterdi. Kaçırdığı pozisyonlar ve pas hatalarıyla tepki çeken oyuncu, 54. dakikada yerini yine Felipe Caicedo’ya bıraktı.

Caicedo ise yine sonradan girdi ve yine golünü atarak bu sezon 4 maçta 3 gole ulaştı. 54. dakikada oyuna giren Caicedo, 90+5’te takımına puanı getiren golü attı. Muriqi ise gol atamama serisini sürdürdü.

Paylaş

Calciomercato, Vedat’a 10 üzerinden 5 puan verirken maçın en kötülerinden biri olarak gösterdi. Sitede golcü oyuncu hakkında ”Muriqi yine etkili olamadı. Inzaghi onu oynatmaya devam ediyor ama gol atamıyor. İlk yarıda müsait bir pozisyonunda topu boş kaleye bile gönderemedi” yorumu yapıldı.

Felipe Caicedo ise herkesin övgüsünü aldı. Caicedo, geçtiğimiz hafta da Torino maçında da uzatmalarda attığı golle takımına 4-3’lük galibiyeti getirmitşi. Tecrübeli golcü, aynı şekilde Zenit maçında da Muriqi yerine oyuna girip golünü atmıştı.

Paylaş

Son 3 maçtır Caicedo’nun Muriqi yerine oyuna girip gol atmasının ardından Lazio taraftarları sosyal medyada Caicedo’yu göklere çıkartırken Vedat hakkında sert eleştirilerde bulundular.

Paylaş

Lazio Teknik Direktörü Simone Inzaghi ise maçın ardından yaptığı açıklamalarda Vedat hakkında konuştu ve ”Her geçen gün takıma daha çok alışacaktır. Lazio’nun DNA’ları farklıdır ve buna alışmak için zaman gereklidir. Verdiği katkıdan memnunum. Daha da iyi olacaktır” dedi.

Spor Arena

muriç

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.