DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Watsons’ın “Güzellik Nedir?”

Watsons’ın “Güzellik Nedir?”

ABONE OL
Mart 11, 2022 08:28
Watsons’ın “Güzellik Nedir?”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güzellik Nedir? İç Güzellik Gün Geçtikçe Daha Önemli Hale Geliyor

Kadınların güvenilir markası Watsons, kadınları dinleyerek ihtiyaçlarını ve tercihlerini anlamaya çalışmaktan her zaman gurur duyuyor. Özellikle hepimizin hayatını 2 yıldır derinden etkileyen COVID-19’un etkilerinin azalmasının ardından Watsons; dünya üzerindeki 100 milyonu aşkın sadık müşterisi arasında “kadınların güzellik algısının nasıl geliştiğini” anlamak için bir anket düzenledi.

Watsons “Güzellik Nedir?” başlıklı son anketi için Asya ve Avrupa’daki 12 pazarda 45 yaşın altındaki 11.000’den fazla kadınla, zorlu pandemi döneminin ardından etraflarındaki şeylere nasıl değer verdikleri ve güzeli nasıl tanımladıkları üzerine bir anket yaptı. Ankete katılan kadınların %75’i (Filipinler %96, Malezya %91, Tayland %86, Hong Kong %83, Tayvan %82 ve Türkiye %50) iç güzelliğin her zamankinden daha önemli hale geldiği konusunda hemfikir.

“Güzelliğin tanımı” sorulduğunda, “İçten dışa sağlığınıza iyi bakmak” listenin başında gelirken, ikinci ve üçüncü sırada “Özgüvenli hissetmek” ve “Mutlu hissetmek” geliyor.

“Yeni Güzellik” Projesi Kadınlarda İç Güzelliğin Önemini Vurguluyor

“Hayattaki en güzel şey nedir?” anketine katılan kadınların neredeyse yarısı, hayattaki en güzel şeyin çevrelerindeki insanlara, topluluklara ve hatta içinde yaşadığımız gezegene iyi bakmak ve iyilik yapmak olduğunu düşünüyor. Watsons Türkiye, Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı işbirliği ile KEDV’in desteklediği 200’ün üzerindeki kadın kooperatifinde üretilen ürünleri hiçbir kar elde etmeden kadınların ekonomik olarak güçlenmelerine ve yerel üretime destek olmak için seçili mağazalarında, watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Uygulaması’nda müşterilerileriyle buluşturuyor. Watsons Türkiye 2 senedir KEDV ile yürüttüğü Sürdürülebilir Yaşam Stratejisi kapsamında Toplumsal Sürdürülebilirlikte kadın emeğini destekliyor.

Watsons Türkiye Pazarlama İletişim ve Sürdürülebilirlik Grup Müdürü Merve Ürkün “Hayattaki en güzel şey yaşadığımız süre boyunca çevremize, sevdiklerimize, dokunabildiğimiz tüm insanlara, doğaya ve tüm canlılara toplumsal fayda üretebilmek. Bizler dünyanın sahibi değil birer parçasıyız. Bu bilinçle yaşadığımız zaman hem kendi hayatımızı hem de dokunduğumuzun herkesin hayatını güzelleştirebilir ve yüzlerinde gülümsemeler yaratabiliriz.” diyor.

Malina Ngai (A.S. Watson Asya ve Avrupa CEO’su), müşterilerin pandemi krizinden yavaş yavaş çıkarken, birbirlerini güçlendirme zamanının geldiğine inanıyor ve ekliyor “Anket sonuçları, insanların zihninde güzelliğin ne anlama geldiğini yeniden tanımlıyor. İyilik yapmak, insanları iyi, güzel ve kendinden emin hissettirmenin bir yoludur. Bir kadının özgüvenini artırmak artık sadece dış güzellikle ilgili değil; bunun yerine, kadınların içten dışa parlamasına yardımcı olmakla ilgilidir.”

“Bu nedenle Watsons, kadınları kendilerini İyi Görünmeye, İyilik Yapmaya ve Harika Hissetmeye teşvik etmek için ‘Yeni Güzellik’ projesini başlatıyor. Asya genelinde bir dizi aktiviteye sahip olan ‘Yeni Güzellik” projesi, 100 milyondan fazla sadakat üyesinden oluşan topluluğunu aktif olarak projeye dahil etmeyi amaçlayan ‘Yeşillendir, Gülümset ve Güçlendir’ olmak üzere üç kapsayıcı temaya sahip olacak.

Ngai.”Watsons’ta, herkes için iyi olan “Yeni Güzellik”e inanıyoruz. Bize göre, güzellik içten gelir. Güzellik,, kendimize ve çevremizdekiler nasıl davrandığımız, nasıl yaşadığımız, kim olduğumuz ve kim olabileceğimizdir. Güzellik hepimizin içinde ve hepimiz için!” diye bitiriyor.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.