DOLAR 32,5922 0.33%
EURO 34,8267 0.2%
ALTIN 2.512,521,14
BITCOIN %
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yataş Bedding ile Yatak Odanıza Yaz Gelsin

Yataş Bedding ile Yatak Odanıza Yaz Gelsin

Türkiye’nin lider ve yenilikçi markası Yataş Bedding’in birbirinden güzel renkler ve yazı çağrıştıran desenlerle süslenen renkli ev tekstili koleksiyonu, şıklığıyla göz alıyor.

ABONE OL
Mayıs 25, 2022 08:54
Yataş Bedding ile Yatak Odanıza Yaz Gelsin
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite, konfor ve yenilikçi teknolojiler denince ilk akla gelen markası Yataş Bedding, yazın coşkusunu yansıtan yeni koleksiyonuyla yatak odalarına renk katıyor. Özgün desenleri ve yazı yansıtan renkleriyle göz alan koleksiyonda nevresim ve pike takımlarının yanı sıra bebek uyku setleri ve nevresim takımları da yer alıyor.

 

Mavinin naif tonlarını denizatı, mercan, balık desenleriyle tamamlayan Aquamarine Nevresim Takımı, şık ve estetik bir tarza sahip. Doğadan ilham alan özgün desenleriyle dikkat çeken Blair Nevresim Takımı, yatak odalarına zengin ve etkileyici bir görsellik katıyor. Çift taraflı kullanım avantajına sahip Blair, yumuşak ve rahat bir uyku deneyimi sunuyor. Yenilenmeyi ve iyileşmeyi temsil eden adaçayı rengini canlı çiçek desenleriyle buluşturan Lidia Nevresim Takımı, zarafetiyle göz alıyor. Üç nevresim takımı da %100 pamuk kumaş kalitesiyle öne çıkıyor.

 

Mavi rengin huzur veren derin tonlarını zengin desen uygulaması ile buluşturan Sanica Pike Takımı, göz alıcı bir şıklığıyla fark yaratıyor. %100 pamuk kumaş kalitesiyle sahip Sanica Pike Takımı’nın lastikli çarşafı kullanım kolaylığı sağlıyor. Zarif ve yalın desen uygulamasını 7 farklı renk varyantıyla zenginleştiren Marita Pike Takımı, püskül detaylarıyla şık ve modern bir görsellik sunuyor. Göz alıcı desen ve renk harmonisiyle dikkat çeken Venice Yatak Örtüsü Takımı,  tasarımına modern bir yorum getiren ikonik desenleriyle iddiasını bir kez daha ortaya koyuyor. Yatak örtüsü, çarşaf, volanlı yastıktan oluşan ve makinede yıkanabilir Venice Yatak Örtüsü Takımı’nın 4 farklı renk seçeneği bulunuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.