DOLAR 32,5809 0.28%
EURO 35,0122 0.1%
ALTIN 2.459,860,98
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu’ndan, CHP Sözcüsü Öztrak’a cevap!

AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu’ndan, CHP Sözcüsü Öztrak’a cevap!

ABONE OL
Şubat 3, 2021 13:28
AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu’ndan, CHP Sözcüsü Öztrak’a cevap!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akbaşoğlu, yaptığı açıklamada, Öztrak’ın, “Daha yeni AKP Grup Başkanvekili, üç milletvekilinin istifası üzerine açıklama yaptı, tweetler attı. ‘İstifalar buz dağının görünen kısmı, bunlar CHP’nin iyi günleri.’ diyor. Grup Başkanvekillerinin, kendilerine muhalefet eden partilerle ilgili ‘kirli senaryo’ bilgisi nereden geliyor?” ifadelerine cevap verdi.

Akbaşoğlu, “CHP seçmeni dahil bütün milletimizin apaçık gördüğü gerçekleri görmezlikten, duymazlıktan gelen, dilini, gözlerini, kulaklarını ve kalbini hakikatlere tıkayan CHP yönetimi ve onun sözcüsü, yüzsüzlüğü, arsızlığı, hırsızlığı ve pişkinliği kendi içlerinde aramalıdır.” değerlendirmesinde bulundu.

CHP seçmeni dahil bütün Milletimizin apaçık gördüğü gerçekleri, görmemezlikten, duymamazlıktan gelen, dilini, gözlerini, kulaklarını ve kalbini hakikatlere tıkayan CHP yönetimi ve onun sözcüsü; yüzsüzlüğü,arsızlığı, hırsızlığı ve pişkinliği kendi içlerinde aramalıdır. @faikoztrak pic.twitter.com/Db6lY2GqBS

— Av.M.Emin AKBAŞOĞLU (@akbasogluemin) February 1, 2021

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.