DOLAR 32,5639 0.23%
EURO 34,9414 -0.11%
ALTIN 2.445,470,40
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan: TRT World haksızlıklara karşı adaletin…

Cumhurbaşkanı Erdoğan: TRT World haksızlıklara karşı adaletin…

ABONE OL
Aralık 1, 2020 20:16
Cumhurbaşkanı Erdoğan: TRT World haksızlıklara karşı adaletin…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Bir siyasetçi olarak şunu vurgulamak istiyorum. Hayattaki her şey gibi teknoloji de insan hayatını kolaylaştırmak için vardır. Hiçbir denetimin olmadığı, keyfiliklere açık, hukukun dışında bir alan olarak algılandığında dijitalleşmenin bizi götüreceği yer faşizmdir. Dijitalleşme, özgürlüğün alanını genişletirken yeni adaletsizliklere, haksızlıklara, yeni ötekileştirmelere yol açmamalıdır.

Devletlerin vatandaşlarını korumak için attığı iyi niyetli adımlar özgürlüklere müdahale parantezine alınıp akim bırakılmaya çalışılıyor.

İyi niyetli çabalarımıza gönüllü destek vermezlerse Türkiye her şartta vatandaşının hukukunu korumayı sürdürecek. Hiçbir şirket hukukun üstünde değildir.

Uluslararası medya

Gezi sürecinde haksızlığa maruz kaldık.

Avrupa’daki olaylarda üç maymunu oynadılar. Fransa’nın medyaya ablukası karşısında eleştirel tek cümle kurmadılar. Batı basını Fransa’daki şiddeti görmedi.

Medya organlarının İslam düşmanlığı ve yabancı karşıtlığına bayraktarlık yapması, gerçekten utanç vericidir. 

Bizi asıl üzen asıl rencide eden kutsallarımıza yönelik saldırılardır. Basın özgürlüğü kılıfı altında sergilenen nobran tavra bir dur denilmezse, bunun acısını Avrupa ile beraber tüm insanlık çekecektir.

Uluslararası medyanın tekdüzeleştiği günümüzde, TRT World haksızlıklara karşı adaletin sesi oluyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.