DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22360642,65%
İstanbul
27°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İçişleri Bakanı Yerlikaya Başkanlığında Güvenlik Toplantısı Gerçekleştirildi
  • Ulaşım Haberi
  • Gündem
  • İçişleri Bakanı Yerlikaya Başkanlığında Güvenlik Toplantısı Gerçekleştirildi

İçişleri Bakanı Yerlikaya Başkanlığında Güvenlik Toplantısı Gerçekleştirildi

ABONE OL
Haziran 6, 2024 21:25
İçişleri Bakanı Yerlikaya Başkanlığında Güvenlik Toplantısı Gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakan Yerlikaya’nın Açıklamaları

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yerine vekalet eden İçişleri Bakanı İsmail Çataklı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, güvenlik toplantısında bakan yardımcıları, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Ahmet Kendir, Göç İdaresi Başkanı Atilla Toros ve ilgili birim amirlerinin katılımıyla haziran ayının ilk Güvenlik Toplantısını gerçekleştirdiklerini belirtti.

Gündem Maddeleri

Toplantıda terör, organize suç örgütleri, uyuşturucu, asayiş, yakalamalar, trafik ve göçmen kaçakçılığı organizatörleriyle mücadelenin ana gündem maddeleri olduğunu ifade eden Yerlikaya, açıklamasında, “9 günlük Kurban Bayramı tatili nedeniyle yollarımızda oluşacak yoğunluk, alınacak önlemler ve trafik kurallarına riayet büyük önem arz ediyor. Terör örgütleri ve işbirlikçileriyle, organize suç örgütleriyle, zehir tacirleriyle, şehir eşkıyalarıyla ve tüm suç odaklarıyla mücadelemizi de aralıksız sürdürüyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Güvenlik Güçlerine Teşekkür

Yerlikaya, “Yaz kış demeden yılın 365 günü görev yapan kahraman güvenlik güçlerimize teşekkür ediyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.