Kocaeli’nin Darıca ilçesinde Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav öncesi kimliğini kaybeden bir öğrenci, polis ekiplerinin yardımıyla sınavına zamanında yetişti. Öğrencinin kimlik kaybı ihbarı üzerine harekete geçen polis, öğrenciyi Nüfus Müdürlüğü’ne götürerek geçici kimlik belgesi almasını sağladı.
Deniz Yıldızları Ortaokulu’nda sınava girecek olan öğrenci, sınav saatine yakın kimliğini kaybettiğini fark etti. Durumu hemen polis ekiplerine bildiren öğrenci için Darıca Trafik Denetleme Büro Amirliği harekete geçti. Görevli polis memurları, öğrenciyi hızlı bir şekilde motosikletle Darıca İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne taşıdı.
Nüfus Müdürlüğü’nde kısa sürede düzenlenen geçici kimlik belgesi işlemleri tamamlandı. Ardından polis ekipleri, öğrenciyi en kısa sürede sınavın yapılacağı Deniz Yıldızları Ortaokulu’na ulaştırdı. Bu sayede öğrenci, LGS sınavına zamanında girme fırsatı buldu.
Reklam & İşbirliği: [email protected]