Aydın’da, 13 Haziran’da yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı için tüm hazırlıklar tamamlandı. Sınav merkezlerinde son kontroller yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit ve Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Öğretim Materyalleri ve İçerik Geliştirme Daire Başkanı Ömer Sarıca, sınav binalarını denetledi.
Efeler ilçesindeki sınav merkezlerini ziyaret eden heyet, sınav günü uygulanacak tedbirleri ve hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi. Öğrencilerin sınavı güvenli bir ortamda tamamlaması için yürütülen çalışmaları denetleyen Sarıca ve Yiğit, görevli idareci ve öğretmenlerle de görüştü.
İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, sınav sürecinde görev alan eğitim yöneticileri ve öğretmenlere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Yiğit, tüm öğrencilere sınavda başarılar diledi.
Reklam & İşbirliği: [email protected]