DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN %
İstanbul
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tecavüz iftirasına uğrayan diş hekimi dayak yemişti! Görüntüler…

Tecavüz iftirasına uğrayan diş hekimi dayak yemişti! Görüntüler…

ABONE OL
Mayıs 17, 2021 17:41
Tecavüz iftirasına uğrayan diş hekimi dayak yemişti! Görüntüler…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Kadıköy’de diş hekimi İ.B., yanında temizlik görevlisi olarak çalışan Türkmen uyruklu M.S.’nin tecavüz iftirasıyla linç edilmişti. Polis ekiplerinin araştırması sonucu kadının diş hekimine iftira attığı ortaya çıkmıştı. Diş hekimi ile temizlik görevlisi kadının tartışma anlarına ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

x

İstanbul Kadıköy’de bir diş hekimi, yanında çalışan yabancı uyruklu kadının tecavüz iddiası üzerine darbedildi. O anlara dair güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. O anlara dair güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. CNN TÜRK’ten Tugay Saday’ın haberi.

x

TECAVÜZE UĞRADIĞINI SÖYELEREK YARDIM İSTEDİ

15 Mayıs günü Türkmenistan uyruklu temizlik görevlisi kadın terasa çıkarak tecavüze uğradığı söyleyerek yardım istedi. Sesleri duyan mahalle sakinleri binanın önünde toplandı. Diş hekimi ve kadın binadan çıkarken kalabalıkla karşılaştı İddiaların odağındaki diş hekimi linç edilmek istendi.

60a25b15ae298bf1e1e96726

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Sorguya alınan diş hekimi ifadesinde temizli kadının kendisinden para istediğini vermeyince de iftira attığını söyledi. Diş hekiminin bu ifadesini, daha sonra ortaya çıkan klinik güvenlik kamerası da doğruladı. Görüntülerde diş hekimi, tartışma sırasında kadının cep telefonu ile kayıt aldığını fark edince telefonu almak için hamle yaptığı, kısa bir itişmenin ardından kadının terasa yöneldiği görüldü.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.