DOLAR 32,5078 0%
EURO 34,9444 0.1%
ALTIN 2.420,66-0,04
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

48 köy ve 8 stratejik tepe Ermenistanın işgalinden kurtarıldı

48 köy ve 8 stratejik tepe Ermenistanın işgalinden kurtarıldı

ABONE OL
Kasım 10, 2020 01:11
48 köy ve 8 stratejik tepe Ermenistanın işgalinden kurtarıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aliyev, Twitter hesabından, “Muzaffer Azerbaycan ordusu, Hocavend’in Mets Tağlar, Salaketin, Zoğalbulak, Aragül, Tağavard, Büyük Tağavard, Zerdanaşen ve Şeher, Hocalı’nın Şuşakend, Muhtar ve Daşaltı, Fuzuli’nin Aşağı Güzdek, Govşatlı, Mirzecamallı, Şekercik, Merdinli, Şıhlı, Karamemmedli, Dövletyarlı, Hacılı, Hüseynbeyli ve Saracık, Zengilan’ın Sobu, Karagöz ve İskenderbeyli, Cebrail’in Kalacık, Mollahesenli, Esgerhanlı, Yukarı Nüsüs, Aşık Melikli, Niftalılar, Gerer ve Çelebiler, Gubadlı’nın Karamanlı, Hendek, Hemzeli, Mahrızlı, Hal, Ballıkaya, Ulaşlı, Tinli, Hocahan, Boyuneker, Karakoyunlu ve Çereli, Laçın’ın Gülebürd, Sefiyan ve Türkler köylerini işgalden kurtardı. Yaşasın Azerbaycan ordusu. Karabağ, Azerbaycan’dır.” paylaşımında bulundu.

Azerbaycan ordusu, Dağlık Karabağ’da 27 Eylül’de başladığı operasyonda, 5 kent merkezi, 3 kasaba ve 240 civarında köy ile bazı önemli tepeleri Ermenistan’ın işgalinden kurtarmıştı.

AA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.