DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Astroloji Yolculuğu Akademisi

Astroloji Yolculuğu Akademisi

ABONE OL
Şubat 15, 2021 09:24
Astroloji Yolculuğu Akademisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Astroloji güneş sisteminde yer alan planetlerin ya da genellikle dünya üzerindeki enerjilerin evrensel bir etkiyle şekillenmesidir. Bunun yanı sıra insanın ve insan topluluğunun üzerinde oluşan etkilerini ve sonuçlarını yoruma döken bir düşünce sistemi, kültür ve yorum sanatı olarak bilinir.

Astrolojinin temelinde matematiksel bir yöntem vardır. Bu genellikle paralel çalışmalarda belli olur. Bu durum ise Astrolojinin gerçekte pozitif bir temele dayandığını gösterir. Aynı zamanda astroloji yıldızların hareketlerini matematiksel bir yöntem ile hesaplar. Bu durum da etkin enerjilerin oluşabileceğini kabul eder. Astroloji çok eski bir kehanet sistemidir. Astroloji temelde bir kehanet ve gelecekten de haber verme sistemi olarak geçer.

Astroloji Ne Işe Yarar?

Astrolojinin en temel özelliğinde semboller ile akıl yürütme ve tümevarım yer alır. Astrolojinin diğer birçok bilim dalı ile bağlantısı bulunur. Astroloji danışmanlık, Astroloji Yolculuğu Akademisi sayesinde haritanın yorumlanması ile çok fazla şeyi tespit eder. Özellikle insanın kişisel durumları, hayatı, keşfedilmemiş potansiyeller, kökleşmiş alışkanlıklar, fiziksel problemler, yetenekler ve ilerleyen zamanlarda oluşabilecek dinamizmi ortaya çıkarır.

Astroloji Eğitimi Ne Kadar Sürer?

Astroloji bilgileri ezberlenmeden en çok içselleştirilerek kendi görüş yöntemleriniz ile yorumlamanızı sağlar. Bu eğitimi Akademimizde 1,5 yıllık bir programdır.  Temel ve Orta Seviye 8 ay sürer, ileri seviye ise 9 Ay sürer. Tüm dünya üzerindeki eğitimi almak isteyenlere ulaşmak adına eğitimlerimiz onlinedır. Astroloji Yolculuğu Akademisi sitesinden ve sosyal medya hesaplarından detaylı bilgi alabilirsiniz.

Astroloji Yolculuğu Akademisi
Tüm düşleriniz gerçek olsun…
Web Sitesi: https://astrolojiyolculugu.com
Facebook: https://astrolojiyolculugu.com/facebook
Instagram: https://astrolojiyolculugu.com/instagram
Youtube: https://astrolojiyolculugu.com/youtube
Uygulama: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.astrolojiyolculugu.yorumyol

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.