DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20781402,62%
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bitcoin Bozdurma Nasıl Yapılır?

Bitcoin Bozdurma Nasıl Yapılır?

ABONE OL
Ocak 11, 2021 06:35
Bitcoin Bozdurma Nasıl Yapılır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin önde gelen yerli borsası olan platform kurumsal bir kimlik üzerinden hizmet sunuyor. Geniş ve deneyimli ekibiyle birlikte sizlere kesintisiz olarak bitcoin giriş hakkında online destek hizmetleri de sunuyor. Bu bakımdan firma kuruluş döneminden buyana ülkemiz genelinden tercih ediliyor. Sisteme ücretsiz olarak kayıt olup KYC onayınızı yaptırmanız yeterlidir. Bu işlemleri maksimum 30 dakika içerisinde gerçekleştirebilirsiniz. Bitcoinlerinizi profesyonel Cointral sitesi üzerinden kolay bir şekilde güncel kur değerinden satışa sunabilirsiniz. Ödemenizi tercihiniz doğrultusunda euro veya TL üzerinden banka iban numaranıza çekebilirsiniz.

Bitcoin Alımı Nasıl Yapılır?

Aynı şekilde platform üzerinden 7/24 btc alımı gerçekleştirebilirsiniz. Bitcoinlerinizin miktarını yükseltmek açısından sistem üzerinden dilediğiniz miktardan kripto para satın alabilirsiniz. Tercihiniz doğrultusunda borsa üzerinden de bitcoinlerinizi sürekli ve güvenli bir şekilde biriktirebilirsiniz. Geleceğinize güvenle yatırımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Bitcoin alım ve satım işlemlerinizi tercihiniz doğrultusunda bireysel olarak veya güven duyduğunuz yatırımcılar eşliğinde gerçekleştirebilirsiniz.

Bitcoin’e Sürekli Yatırım Yapılabilir mi?

Bitcoin’e sürekli bir şekilde online yatırımlar yapabilirsiniz. Borsaya bitcoin giriş yaparak dilediğiniz saatlerde işlemlerinizi yapabilirsiniz. Bitcoin bugün en güvenilir dijital para birimidir. Dolayısıyla yatırımlarında kesinti süreçleri söz konusu değildir. Uzman borsa tarafından da belirtildiği üzere üretimi yaklaşık olarak 2140 yılına kadar devam edecektir.

Bitcoin yatırımlarınızı tercihiniz doğrultusunda tek seferde veya süreçlere bölerek parça halinde gerçekleştirebilirsiniz. 1 bitcoin değeri ciddi anlamda yükselmeye devam eden eşsiz bir dijital para birimidir. Cointral sitesini ziyaret ederek bu kripto para birimi ve diğer işlemler hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.